Over mij

dsc_0132Welkom op mijn blog! Ik ben Chelesta de Haas en ik ben 22 jaar oud. Ik ben in 2017 afgestudeerd aan de opleiding Sportmanagement / Sportkunde, maar daarmee ben ik nog lang niet uitgeleerd. In februari 2018 start ik namelijk met de pre-master Communicatie en Informatiewetenschappen!

Al van kinds af aan is schrijven één van mijn grootste passies. Ik heb jaren met het idee rondgelopen om een blog te starten en begin 2017 heb ik dan eindelijk de stap genomen! Aangezien mijn interesses enorm breed zijn schrijf ik over de meest uiteenlopende dingen. Beauty, fashion, reizen, lifestyle en persoonlijke onderwerpen zullen daarbij zeker aan bod komen.

Ik plaats minimaal twee à drie keer per week een blog, maar het kan ook voor komen dat er dagelijks een blog online komt. Wil je op de hoogte blijven van mijn laatste posts? Volg mijn blog dan via de button aan de zijkant (dektop) of onderkant (mobiel)! Ik zou het ook heel leuk vinden als je me zou volgen via Instagram en Bloglovin’!

De foto’s op mijn blog maak ik met de Nikon D5000 of met mijn iPhone 8 Plus. De lens die ik voor mijn Nikon gebruik is een Tamron lens van 17-50 mm. Close-up foto’s zijn lastiger met deze camera (en lens). Ik grijp daarom ook graag naar mijn iPhone, omdat deze ook erg goede foto’s maakt en geen moeite heeft met close-up!

Vragen en verzoekjes zijn altijd welkom via het contactformulier! Ik sta ook open voor samenwerkingen. Je kunt contact met mij opnemen via het contactformulier of stuur een mailtje naar chelestadehaas@gmail.com!