Bierviltjes van Studentendrukwerk.nl

Studentendrukwerk, ik kende het nog van mijn scriptie. Ik was erg in de stress om het op tijd af te krijgen, maar ik wilde het er ook mooi uit laten zien. Uiteindelijk kwam ik uit bij Studentendrukwerk en toen al was ik erg tevreden over de snelle en fijne service. Inmiddels is het aanbod ontzettend uitgebreid en kun je er van alles bestellen. Van posters en scripties tot wanddecoratie en bierviltjes.

Ik vind het ontzettend leuk om te fotograferen en om met foto’s bezig te zijn. Ik ben dan ook altijd op zoek naar de leukste en meest betaalbare bedrijven die producten kunnen bedrukken. Hoe leuk is het om je eigen boek te laten drukken of om een notitieboek te hebben met een foto van je huisdier op de voorkant? Er is voor een ieder wat wils en de levering is ook nog eens razendsnel.


© Studentendrukwerk

© Studentendrukwerk

Zo kun je kiezen uit bierviltjes, verschillende soorten college- en notitieblokken, foto’s op verschillende materialen voor aan de muur, boeken, scripties, verslagen, vrijwel alles is mogelijk. Ik besloot zelf om voor de bierviltjes te gaan. Een origineel cadeau en ik was ook erg benieuwd hoe het zou uitpakken.

Bij het bestellen van de bierviltjes heb je de mogelijkheid om een vierkante of ronde vorm te kiezen en kun je bepalen of je een dubbelzijdige of enkelzijdige bedrukking wil. Daarnaast kun je kiezen uit een materiaal van karton of houtbord. Ik besloot om ronde, dubbelzijdige viltjes te kiezen van karton. Dit is volgens studentendrukwerk het ‘officiële’ materiaal voor bierviltjes. Het is minder ruw dan houtbord en daardoor ook beter geschikt voor teksten en afbeeldingen. Het gebruik van dit materiaal kost wel €5,- meer, maar de kwaliteit is dan ook een stuk beter.

En dan het resultaat. Ik heb ervoor gekozen om mijn beide honden op de viltjes te laten bedrukken. Dit kun je allemaal helemaal zelf samenstellen in de editor. De kwaliteit van de foto’s op de viltjes is super en ook het materiaal voelt erg stevig aan.

Even voor de duidelijkheid, Studentendrukwerk is dus niet alleen voor studenten, maar kan gewoon door elke doelgroep gebruikt worden! Ze maken de snelle levering en goede kwaliteit helemaal waar en dat allemaal voor een fijn prijsje. Ik ben enthousiast!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s