Review | Foto op Aluminium

Van Fotofabriek mocht ik een foto op aluminium af laten drukken. Ik kende de foto’s op canvas wel, maar op aluminium? Daar was ik niet bekend mee en eigenlijk wel heel nieuwsgierig naar…

Volgens de website van Fotofabriek wordt een foto afgedrukt op een geborstelde aluminiumplaat met een een grove structuur. Dit zorgt voor een stoere uitstraling en metalen look, waardoor een foto op aluminium het erg goed doet in een industrieel interieur.

De plaat is heel dun, wat ik persoonlijk wat mooier aan de muur vindt staan dan een heel dik canvas.

Aan de achterkant zitten plakstrippen bevestigd, waardoor je geen gaten in de muur hoeft te boren. Het bevestigen is daardoor ontzettend makkelijk en snel, maar je hebt wel een grotere kans dat hij scheef hangt. Het makkelijkst is om dit samen met iemand te doen, zodat diegene even kan controleren of je hem recht plakt 😉 Je kunt hem natuurlijk ook gewoon op een plank of kast neerzetten!

Ik kwam net terug uit Praag en wilde daar graag een blijvende herinnering aan. Ik ging voor de foto van de beroemde Charles Bridge en ben heel blij met het resultaat. Het formaat is 20×30. Het leuke aan deze kleinere formaten is dat je er eventueel meerdere bij elkaar op de muur kunt hangen ter vervanging van fotolijstjes! Een foto op aluminium lijkt in elk licht weer anders, dus het zal niet snel gaan vervelen!

Een foto op aluminium is hier te bestellen vanaf €19,99. De formaten variëren tussen 20×30 en 90×60, waarbij je zelf kunt kiezen of je de plaat liever staand of liggend wil hebben. Fotofabriek biedt nog veel meer leuke fotoproducten aan, dus neem zeker even een kijkje op de website!

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s