MAC Taupe & Brick-O La

Afgelopen week has Douglas weer een leuke kortingsactie op MAC producten. Ik had Brick-O La al een tijdje op het oog en door de blog van Laura begon ik toch weer te twijfelen over Taupe. Ik kocht ze allebei en testte ze uit!Taupe heeft een matte finish en duidelijk een warme ondertoon. Hij zit tussen bruin en oranje in en dat is eigenlijk totaal niet de kleur die je verwacht bij deze naam. Normaal staan warme kleuren mij niet, maar over deze ben ik wel heel enthousiast! Kijk zeker even naar swatches op internet want deze kleur pakt bij iedereen heel verschillend uit. Het is een prachtige kleur maar ik raad wel aan om hem met lippotlood te gebruiken, want anders lijkt het binnen no time alsof je paprikachips in je mondhoeken hebt 😉

Brick-O La is zo’n lipstick die al jaren op mijn wishlist staat, maar die ik eigenlijk nooit koop. Het is een Amplified lipstick en naast Satin is dit toch wel mijn favoriet. De kleur is heel bijzonder en lastig te omschrijven. MAC beschrijft de kleur zelf als roze, maar ik vind dat er wel een wat warmere ondertoon in zit. De kleur staat denk ik bij iedereen prachtig en is prima voor dagelijks gebruik.

Beide lipsticks zijn heel goed draagbaar en fijn in gebruik. Als echte MAC-liefhebber is dit echt een aanvulling voor je stash (ookal heb je er meer dan 20 😉 )

Lipsticks van MAC kosten €19,50 en zijn onder andere hier verkrijgbaar.

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! <3

2 gedachten over “MAC Taupe & Brick-O La

  1. Lijkt brick o la niet erg op Whirl? Heb er ook nog eens naar gekeken. Taupe slijt bij mij niet heel gek trouwens. Jammer dat er geen foto’s bij zitten van jou zelf, daar was ik benieuwd naar!!

    Liked by 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s