Bubble Mask

Toen ik het bubble mask bij Action zag, trok het gelijk mijn aandacht. Het is namelijk geen gewoon maskertje, want, zoals de naam al zegt, bubbelt hij op je huid. Ik heb wel eens van deze maskers gehoord, maar ze eigenlijk nooit echt kunnen vinden. Bij Action verkopen ze nu een doosje met drie maskertjes voor maar €0,99!

Het ideale aan deze doosjes van Action vind ik dat de maskertjes los verpakt zijn. Je kunt er dus meerdere malen van genieten. Het zakje is niet heel groot, maar voor mij is dit ruim voldoende. Vaak kan ik er zelfs twee keer mee doen. Helaas gaat dat met dit maskertje niet, omdat het dan zijn bubbel effect verliest.

Eenmaal uit het zakje lijkt het een doodgewoon maskertje. Ik was eigenlijk een beetje teleurgesteld.

Maar, na een paar seconden begon het dan toch te bubbelen! Zodra er zuurstof bij de substantie komt, beginnen de bubbeltjes langzaam te ontstaan. Op je gezicht voelt dit heel vreemd aan. Het is een tintelend gevoel en je hoort het duidelijk een beetje bruisen. Het ziet er een beetje uit alsof je een douchefoam op je gezicht gesmeerd hebt.

Na 5-10 minuutjes kan het masker verwijdert worden volgens de verpakking. Dit is dus helemaal niet nodig! De bubbels trekken ook langzaam weer weg, dus je hoeft het maskertje helemaal niet te verwijderen. Als alle bubbeltjes zijn weg getrokken, masseer je de restjes een beetje in en je bent klaar! Een groot pluspunt, want het verwijderen van maskertjes vind ik eigenlijk een vervelend werkje.

Zoals altijd doet het geen wonderen, maar het is een heel leuk maskertje om een keer te proberen of om samen met vriendinnen te doen. Voor de prijs hoef je het ook zeker niet te laten en het verwijdert zichzelf ook nog eens van je gezicht. Win-win situatie! 😉

Heb jij wel eens een bubbeltjes masker geprobeerd?

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! <3

Een gedachte over “Bubble Mask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s