Taste | Tony’s Chocolonely Melk Meringue Citroen

Tony en ik… Ik en Tony… Nee ik heb het niet over mijn vriend, maar over het chocolade merk natuurlijk! 😉 Het mag dan wel bijna Valentijnsdag zijn, maar het paassnoepgoed ligt alweer in de winkel. Bizar vroeg, maar wel heel lekker. Ook Tony’s Chocolonely doet weer mee met deze feestdag en heeft tijdelijk de paasreep Melk Meringue Citroen in het assortiment. Ik als Tony’s liefhebber moest dat natuurlijk wel even proberen!

De reep zit in een vrolijke, paasachtige verpakking. Ik zeg het elke keer, maar de verpakkingen (met leuke teksten) van Tony’s stellen me nooit teleur.

‘Gevonden… hij zit gewoon in deze reep! Tony’s paasei in je reep, met een toepasselijke smaakcombinatie. Melkchocolade met meringue (uiteraard gemaakt van vrije-uitloopeieren) en ’n zuurtje van citroen. Nog meer blijheid aan ’t paasontbijt op de binnenkant van deze wikkel. Eén ei is geen ei, dus wil je nog meer eieren? Kom ze zoeken in Tony’s Store in de Beurs van Berlage. Gegarandeerd een blij ei!’

De repen van Tony’s kenmerken zich altijd door de ongelijke blokjes waarin je ze kunt breken. Deze reep heeft dat ook, maar in het midden zit een groot paasei. Het ziet er heel leuk uit, maar het is wel een stuk lastiger om te breken.

Als je de reep eenmaal gebroken hebt, zie je de stukjes meringue al goed zitten. Helaas proef je ze niet zo goed. Je merkt wel duidelijk dat er stukjes meringue in zitten, maar de smaak valt weg, omdat de melk- en citroensmaak overheersen. Ik vind het wel een lekkere, frisse reep en het is wat mij betreft zeker een aanrader!

Deze reep is te koop voor €2,99 bij onder andere Jumbo en Albert Heijn. Het is een reep speciaal voor Pasen, dus hij is maar tijdelijk verkrijgbaar!

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! <3

3 gedachten over “Taste | Tony’s Chocolonely Melk Meringue Citroen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s