Action Peel-Off Gold Mask

Als ik in de Action loop, neem ik altijd even een kijkje bij de gezichtsmaskertjes. Er ligt bijna altijd wel iets nieuws tussen! Afgelopen week testte ik de Gold Masks!

In het doosje zitten vijf sachets. Ik vind dat persoonlijk veel handiger en hygiënischer dan een masker uit een potje. Je kunt ze ook nog eens heel makkelijk meenemen op reis. De maskertjes zijn bedoeld voor de normale huid en beloofd te reinigen en mee-eters te verwijderen.

De ingrediëntenlijst is kort en dat is sowieso al een pluspunt! Wat ik wel jammer vind is dat er alcohol en parfum in verwerkt zit. Van de parfum merk je overigens ook weinig, want er zit geen lekker geurtje aan.

Ik was heel benieuwd naar de inhoud van de zakjes. Niet zo zeer naar de substantie van het product, maar naar de kleur. Het ziet er leuk uit, maar eenmaal op het gezicht gesmeerd zie je de kleur eigenlijk niet echt meer.

Het masker moet je 15-20 minuten op laten zitten. Na gebruik voelt mijn huid lekker zacht aan. Ik heb een droge huid en ook daarvoor werkt dit maskertje dus prima. Het is een prima maskertje, maar verwacht er (zoals eigenlijk bij elk goedkoop maskertje) geen wonderen van!

De Gold Masks zijn te koop bij Action voor maar €0,99 per doosje!

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! <3

9 gedachten over “Action Peel-Off Gold Mask

 1. Ik heb het masker uitgeprobeerd… absoluut geen aanrader .. na 15 minuten eraf gehaald .. was bijna niet los te krijgen ! Ik had de tranen in mijn ogen staan zo pijnlijk was het! Geen 2e keer meer voor mij 🙂

  Liked by 1 persoon

 2. Ik (vrouw van 31 jaar) heb hem 5 dagen geleden uitgeprobeert, eerst een allergietestje gedaan. GEEN AANRADER idd. Er stond dat het pijn kon doen met verwijderen, maar het leek alsof er pure lijm op mn gezicht zat. Vervolgens rode vlekken in mijn gezicht. Deze trokken later op de dag wel weg, nu 5 dagen later lijkt het wel alsof ik acné heb. MIjn huid was gaaf, nu een en al vreemde pukkels en puistjes op mn wangen. Ik hoop dat het snel weg trekt.

  Liked by 1 persoon

   1. Ik hoop het ook. Ik heb die dag ook het bubble mask gekocht, een masker dat gaat schuimen zodra je het op je huid hebt, heb jij die al geprobeerd? Ik ben nu zelf wat huiverig er voor namelijk.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s