NYX Liquid Suede – Soft Spoken

Eind december plaatste Laura (LvanR) een bloghop met een winactie van een vloeibare NYX lipstick naar keuze op haar blog. Ik ben gek op NYX en op de blog van Laura, dus ik moest natuurlijk wel mee doen. Begin deze week kreeg ik te horen dat ik een kleurtje uit mocht kiezen. Ik laat je vandaag zien welke dat is geworden en hoe hij mij bevalt!

De Liquid Suede komt in een simpele verpakking met zwarte dop. Ik vind het heel fijn als je de kleur van het product direct kunt zien, dus dat is in dit geval zeker een pluspunt. Je weet gelijk welke kleur je te pakken hebt, zonder dat je naar de naam moet gaan zoeken of de verpakking moet openen.

De textuur is heel zacht en smeert goed uit. Deze vloeibare lipstick verbaasde me enorm! De finish is mat en goed dekkend, maar voelt ook nog eens comfortabel op de lippen. Een combinatie die vrij lastig te vinden is. Ze voelen totaal niet plakkerig aan en drogen de lippen niet uit.

Hij deed me heel erg denken aan een lipstick van MAC. Ik swatchte er een aantal naast en ze komen aardig bij elkaar in de buurt! Vooral Whirl lijkt er erg op, maar is net iets bruiner. Velvet Teddy is net wat meer nude en Twig neigt meer naar oud roze.

Het enige nadeel wat ik zou kunnen benoemen is dat het product relatief snel van de lippen slijt. Een drankje overleeft hij wel, maar eten is een ander verhaal. Hij blijft bij mij ongeveer twee á drie uur mooi zitten, maar heeft daarna wel even een touch up nodig. Ik vind het zelf niet storend om mijn lipstick een aantal keer bij te moeten werken, maar het is wel iets om rekening mee te houden bij de aanschaf.

De Liquid Suede’s van NYX zijn hier te verkrijgen in verschillende kleuren.

Laura, nogmaals super bedankt voor de lipstick! 🙂 Volg haar ook zeker even via Instagram en haar blog. Ze plaatst onder andere prachtige ooglooks die je zeker niet mag missen!

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! <3

3 gedachten over “NYX Liquid Suede – Soft Spoken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s