Diana Leeflang Stationary 2018

Vorig jaar had Youtuber en Instagrammer Diana Leeflang al een stationary lijn bij Kruidvat. Helaas greep ik toen net mis, omdat het al zo snel was uitverkocht. Dit jaar zitten er veel bullet journal items in haar collectie en dat kon ik natuurlijk niet laten liggen. Lees snel verder om mijn aankoopjes te bekijken!

De lijn heeft veel verschillende producten. Ik besloot niet alles te kopen, maar ik kan je vertellen dat ik me in moest houden. Het is allemaal zo leuk vormgegeven! Een overzicht van de producten en prijzen vind je hier.

Washi Tape (€1,99)
Ik heb een haat-liefdesverhouding met washi tape. Ik vind het ontzettend leuk om te zien, maar man wat kan ik me irriteren aan scheve en loslatende randjes! Ik vond deze er té leuk uit zien om te laten liggen. Volgens de website zit er op elk rolletje 3 meter tape, maar ik heb zelf het idee dat dit een stuk minder is.

Quote pen (€1,49)
Ik heb een aantal keer met deze pen in mijn handen gestaan en wist niet zo goed wat het was. Ik begreep dat er een venstertje in de pen zit met een quote, maar verder kwam ik niet. Wat blijkt? Als je de pen indrukt, verschijnt er een nieuwe quote. Het idee is leuk, maar niet echt een musthave. De pen heeft trouwens een dubbel venster, dus je ziet aan beide kanten van de pen een andere quote.

Quote’s die in de pen zitten:

  • A hug in a mug
  • Reading a book
  • Exploring the city
  • Fresh flowers
  • Having a break
  • Cuddle my cat

Desk planner (€1,49)
Ik ben gek op desk planners. Naast mijn bullet journal gebruik ik graag een desk planner voor een algeheel overzicht. Deze mini-desk planner leek mij ontzettend handig. Hij is 10×20 centimeter en neemt daardoor niet zoveel ruimte in beslag.

Aan de ene zijde heb je de planner, aan de andere zijde bullets zodat je daar kunt doodlen of handletteren. Heel leuk om een desk planner en bullet journal te combineren.

Bullet journal stickers (€0,49)
Ik hou niet van glimmende en opvallende stickers in mijn bullet journal. Toen ik zag dat deze stickertjes doorzichtig zijn, moest ik ze wel uitproberen (lees: ik heb onnodig veel velletjes gekocht, haha). Het staat een stuk netter en als perfectionist houd ik daar wel van! Ze variëren van to do stickers en cijfertjes tot leuke doodles.

Bullet journal (€1,99)
Dit is toch wel het product waar ik echt voor ging: de bullet journal. Ik heb momenteel een Leuchtturm waar ik heel blij mee ben, maar deze zijn best prijzig. Ik ben al een tijd op zoek naar een leuk, goedkoop alternatief en ik denk dat ik hem gevonden heb! Hij kost nog geen 2 euro en de kaft ziet er super vrolijk uit.

Een nadeel is dat de kaft vrij slap is, dus deze beschadigd snel. De pagina’s drukken ook wat meer door dan de Leuchtturm, maar voor dat geld is het zeker het proberen waard. Verder heeft hij een ringband en dit vinden sommigen vervelend. Zelf houd ik er wel van!

Posters (€1,79)
Deze had ik eigenlijk niet nodig, maar ik vond ze er zo leuk uit zien dat ik ze niet kon laten liggen. Ik weet nog niet of ik ze in ga lijsten, weg ga geven of voor foto’s ga gebruiken. Een groot voordeel is dat er standaard foto-maten (10×15, 13×18 en A4) worden gebruikt. Je kunt er dus gemakkelijk een lijst voor vinden!

De vorige collectie was een enorme hype en de spullen waren binnen no-time uitverkocht. Ik verwacht bij deze collectie precies hetzelfde dus mocht je iets willen hebben, dan raad ik je aan om zo snel mogelijk naar Kruidvat te gaan of je bestelling online te plaatsen. De prijzen liggen tussen de €0,49 en €6,99 dus het is, naar mijn mening, lekker betaalbaar!

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! <3

3 gedachten over “Diana Leeflang Stationary 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s