Persoonlijke update #1 | Eindelijk een beslissing!

open-book-1428428_1920Mijn laatste persoonlijke update is al weer van september vorig jaar (klinkt nog steeds gek om te zeggen, haha). Ik moet toegeven dat er sindsdien ook niet veel gebeurt is. Ik heb heel erg in twijfel gezeten over het volgen van master. De ene maand wilde ik het wel, de andere maand besloot ik weer te solliciteren en zo ging het een tijdje door. Mijn eeuwige dilemma 😉 Nu, een paar maanden later, kan ik zeggen dat ik eindelijk een keuze heb gemaakt!

De afgelopen maanden heb ik veel extra gewerkt bij mijn bijbaantje en heb ik na kunnen denken over wat ik wil. Na wat open dagen bezocht te hebben, dacht ik dat zo’n master toch niet voor mij is weggelegd. Ik ging op zoek naar vacatures. Ik besloot niet lukraak te gaan solliciteren, maar heel specifiek op dingen die mij écht leuk leken. Zonder succes, omdat mijn HBO-opleiding nu eenmaal niet zo goed aansluit bij het werkveld waarin ik zocht. Ik heb de laatste jaren een passie ontwikkelt voor schrijven, de online wereld en marketing en voor dat soort vacatures heb je vaak ervaring of een WO-papiertje nodig. Als dat écht is wat ik wil, waarom zou ik dan geen master doen?

Ik ga dus een master volgen! Ik had al een toelating gedaan, dus eigenlijk was alles al geregeld om mijn inschrijving te kunnen voltooien. Nu is het wachten op de laatste bevestigingen en kan ik, als alles mee zit, over ongeveer 2 weken al beginnen met mijn nieuwe uitdaging! Het is ineens heel dichtbij, maar ik heb er wel enorm veel zin in. Ik begin met een pre-master van een half jaar om mij voor te kunnen bereiden op de uiteindelijke master die ik wil gaan doen: Communicatie en Informatiewetenschappen. Ik ben heel benieuwd of het me gaat bevallen, maar er is maar één manier om daar achter te komen: gewoon doen! 🙂

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! <3

Xx Chelesta

7 gedachten over “Persoonlijke update #1 | Eindelijk een beslissing!

  1. Pingback: Druk, Druk, Druk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s