Review | Kneipp Lippenbalsem

Kneipp ken ik vooral van de heerlijke doucheproducten. Het verbaasde mij dan ook enigszins toen ik bij de Action twee lippenbalsems van dit merk zag liggen. Zouden ze net zo fijn zijn als de andere producten? Ik testte ze uit!

De lippenbalsems zijn verkrijgbaar in een gele en groene variant. De gele bevat sheabutter en calendula en heeft als doel om de lippen te voeden en te herstellen. De groene bevat capuacu butter en aloë vera en moet de lippen hydrateren.

Het zijn trouwens 100% natuurlijke lippenbalsems. Er zitten dus geen gekke toegevoegde rommeltjes in. Fijn om te weten!

Op het eerste gezicht zit er qua kleur en substantie geen verschil tussen. Ze zien er uit als een standaard lippenbalsem van elk willekeurig merk. Wat de werking betreft had ik helaas iets meer verwacht. Het is zeker een fijne lippenbalsem, maar voor mijn droge lippen niet voedend genoeg. De groene is overigens wel wat voedender dan de gele!

In deze koude periode heb ik een hele vettige lippenbalsem nodig en dat is deze helaas niet. Als je lippen wat minder droog zijn, dan is dit waarschijnlijk een prima lippenbalsem voor jou!

De Kneipp lippenbalsems zijn voor €0,99 te koop bij Action. Ik heb ze nog nergens anders gezien, dus ik zou daar zeker even een kijkje nemen!

Wat is jouw favoriete lippenbalsem?

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! <3

Een gedachte over “Review | Kneipp Lippenbalsem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s