Review | Olaz Beauty Fluid

Al sinds ik me met make-up en verzorging bezig houd, ben ik op zoek naar de perfecte crème voor mijn droge huid. Ik had veel goede verhalen over Olaz Beauty Fluid gehoord en was erg nieuwsgierig of deze goed zou werken voor mijn huid. Ik heb hem een week getest en deel graag wat ik er van vind!

De Beauty Fluid van Olaz is al een wat ouder product. Ik heb er regelmatig mee in mijn handen gestaan, maar hem nooit een kans gegeven. Gek eigenlijk, want voor de prijs hoef je hem niet te laten liggen. Je betaalt namelijk nog geen €6,- voor een flesje van 100 milliliter.

Volgens Olaz is een beauty fluid een vochtinbrengende lotion voor de normale, droge en gecombineerde huid. Het product wordt snel opgenomen en laat daardoor geen vettig laagje achter. Dit zorgt ervoor dat de huid goed kan blijven ademen. De lotion bevat ook een exclusief vochtreguleringssysteem. Dit systeem brengt veel vocht in je huid, maar helpt ook om het vocht langer vast te houden. Daarnaast is het, omdat het snel wordt opgenomen, ook nog een ideale basis voor je make-up. Klinkt veelbelovend!

De beauty fluid komt in een gezellig doosje met daarin een saai roze flesje. Ik vind het persoonlijk onhandig vormgegeven. Er is niet makkelijk in te knijpen, waardoor je de laatste restjes er waarschijnlijk met geen mogelijkheid uit kunt krijgen. Zonde…

De substantie ziet er prima uit. Het is niet zo dik en romig als een crème, maar ook niet te vloeibaar. De geur is heel fris en niet te overheersend.

Ik gebruik hem zelf voor mijn dag- en nachtcrème. Ik reinig mijn huid eerst goed en smeer het daarna goed in met deze lotion. Zoals je ziet is er na het uitsmeren nog een vettig laagje, maar dit is binnen een paar minuten ingetrokken. Na gebruik voelt mijn huid al heerlijk zacht aan, maar ik smeer altijd nog wel even een crème eroverheen. Mijn huid heeft dat gewoon nodig!

Ik vind het een heel fijn product en voor de prijs zou ik hem zeker een keertje proberen! Hij is helaas niet aan te raden als je een vette huid hebt, maar verder is hij voor elk huidtype geschikt!

De Beauty Fluid van Olaz is bij de meeste drogisterijen te koop of online bij bol.com!

Heb jij wel eens een product van Olaz gebruikt?

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

2 gedachten over “Review | Olaz Beauty Fluid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s