Budget Cadeautips #2 Hema

Ik ben gek op de Hema! Ik werk er inmiddels al meer dan 5 jaar, maar ook daarvoor kwam ik al heel regelmatig in deze winkel. De laatste jaren wordt het assortiment steeds leuker en kun je hier ook voor leuke cadeautjes terecht. In deze blog allemaal leuke cadeautips onder de €10,- en uiteraard te verkrijgen bij… Hema! 🙂

Moisturizing lipstick
Hema heeft de make-up collectie een tijdje geleden in een nieuw jasje gestoken! Het ziet er allemaal een stuk strakker uit en er zijn verschillende nieuwe kleuren verkrijgbaar. Ik testte de kleur Classy Wednesday uit en in deze blog kun je lezen wat ik er van vind! De lipsticks kosten slechts €3,50.

Make-up kwasten
Er zijn verschillende soorten kwasten beschikbaar. Een aantal zijn online te koop, maar als je de meeste keuze wil hebben dan moet je toch even naar een Hema filiaal!

Kalenderdoosje
Een klein metalen doosje (10x22x4 centimeter) waarop je de dag en datum bij kunt houden met behulp van kleine kaartjes. Het kalenderdoosje kost €7,50 en is hier te koop.

Fotocadeau
Hema heeft ook een fotoservice. Je kunt er voor kiezen om simpelweg foto’s af te drukken en in een lijstje of album te doen, maar je kunt ook een fotocadeau geven. Denk aan een telefoonhoesje met een foto, een muismat of een leuke puzzel. Je kunt het zo gek maken als je zelf wil. Je kunt dit hier doen of in een Hema filiaal via de kiosk! Let er wel op dat niet alle filialen zo’n fotokiosk hebben.

DIY Letterlamp
Een witte letter met kleine lampjes erin. Ook wel circuslicht genoemd! Je kunt er voor kiezen om hem strak wit te houden, maar je kunt hem ook zelf versieren met verschillende soorten washi tape. De letterlampen kosten €6,- en zijn hier te koop.

Hema heeft een hele tijd geleden het ‘favourites‘ concept geintroduceerd. Dit zijn de tafels, die je in bijna alle filialen tegenkomt, met leuke cadeautjes voor kleine prijsjes. Het assortiment verandert regelmatig, dus ik kan je ook zeker aanraden om daar even tussen te gaan snuffelen! 🙂

Welke budget cadeautoppers ben jij tegengekomen bij de Hema?

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s