Taste | Tony’s Chocolonely Melk Stoofpeer

Een tijdje geleden testte ik al één van de Tony’s Chocolonely limited edition repen uit. Naast de Wit Stracciatella zijn de Melk Stoofpeer en Donkere Melk Rogge Zeezout limited edition. Ik hou zelf niet van zeezout in chocolade en ook met rogge heb ik niet zoveel, dus deze reep spreekt mij niet zo aan. Stoofpeertjes daarentegen… daar zeg ik geen nee tegen! 😉

De reep komt in een gezellige roze met paarse verpakking en zit in een goudkleurige wikkel. Op de achterkant van de reep staat per smaak een ander tekstje.

Bofkont! Je hebt één van de Tony’s Limited Editions in handen. En wat voor één: zoet-kruidige stoofpeertjes in romige melk-chocolade. Onze smaakmaakster heeft hier niet voor niets urenlang voor in de keuken gestaan. Wat ’n toffe peer jonge!

Tony’s laat me altijd wel een beetje lachen door die flauwe tekstjes op de repen. Het maakt het allemaal net even wat leuker.

Op het eerste gezicht ziet de reep er eigenlijk niet zo bijzonder uit. Sommige repen van Tony’s vallen gelijk al op doordat je de ingrediënten ziet zitten, maar bij de meeste zie je dit alleen aan de achterkant.

Zo ook bij deze! Aan de achterkant zijn allemaal kleine stukjes stoofpeer zichtbaar.

Stoofpeer heeft een hele kenmerkende smaak. Als je het een keer gegeten hebt, weet je precies wat ik bedoel. Zoals Tony’s het omschrijft is het inderdaad kruidig en zoet. Helaas proef ik dat niet echt terug in de reep. De melkchocolade is heel erg overheersend van smaak en zo heel af en toe proef je een klein beetje stoofpeer in de verte. Dit had van mij wel iets meer gemogen!

Ik vind ook deze reep dus helaas een beetje tegenvallen. Vies is hij absoluut niet, maar het had nog wat lekkerder kunnen zijn denk ik! Deze reep is te koop voor €3,75 bij onder andere de Jamin. Het is een estafette reep, dus hij is maar tijdelijk verkrijgbaar!

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

3 gedachten over “Taste | Tony’s Chocolonely Melk Stoofpeer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s