Budgettip!! | Action Mini Light Box

Een tijdje geleden schreef ik al een blog over een light box van Kruidvat die op dat moment in de aanbieding was. Helaas was hij snel uitverkocht, omdat ze de laatste tijd zo populair zijn geworden. Laatst spotte ik bij Action nog zo’n leuke budgettopper die je niet mag missen!

De meeste light boxes die ik ben tegen gekomen zijn van flink formaat. Erg leuk natuurlijk, maar je moet er maar net ruimte voor hebben. Die van de Action is 21 x 15 centimeter en dat maakt hem kleiner dan een A4tje. Een leuk formaatje voor als je net wat minder ruimte hebt!

In tegenstelling tot de grotere light boxes, heeft deze maar 2 rijen voor letters. De grotere hebben er 3. Als je echt langere woorden of kleine zinnen wil maken, dan is deze dus niet geschikt. Voor leuke, korte quotes is hij helemaal prima.

In de verpakking zitten 60 letters en symbolen. Dit is meer dan genoeg voor de kleine ruimte. Wat ik wel erg jammer vindt, is dat er geen hartjes bij zitten. Dat kan een quote net even wat leuker maken.

Het resultaat met de lettertjes in de light box. Ik vind het kleine formaat eigenlijk ontzettend schattig en is heel leuk voor een korte quote. Zoals je kunt zien passen er maar 6 letters op één rij, dus daar moet je wel even rekening mee houden.

Deze light box is te koop bij Action voor maar €2,99! Let er wel op dat er nog 4 AA batterijtjes in moeten 😉

Wat vindt jij van de light boxes?

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

2 gedachten over “Budgettip!! | Action Mini Light Box

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s