10 Cadeautips voor mannen!

Ik besef het nog niet helemaal, maar het is al weer bijna december. Normaal ben ik er als eerste bij met het inslaan van de kerstcadeautjes, maar dit jaar wil het niet helemaal vlotten. Vooral voor mannen vind ik het zo ontzettend lastig! Ik weet dat ik daar niet de enige in ben, dus ik deel mijn tips graag met jullie!

Cadeautjes voor mannen lijken altijd veel lastiger te zijn dan voor vrouwen. Voor mannen lijk je gewoon wat minder keuze te hebben en vaak weten ze zelf niet wat ze willen hebben. Lastig! Dit jaar heb ik het zelf trouwens extra lastig, want ik ‘moet’ vier keer een cadeautje voor mijn vader kopen. VIER KEER?! Yes, we doen een kleinigheidje met Sint, hij is jarig in december, een kleinigheidje met het gezin voor kerst en ik heb hem als lootje met de familie.

Enfin, mijn tips voor mannencadeautjes die de meeste mannen gegarandeerd kunnen waarderen!

 1. Zijn favoriete luchtje – Mannenluchtjes vind ik altijd heerlijk om uit te zoeken. Dit is dan weer veel makkelijker dan voor een vrouw!
 2. Een lekker doucheproduct – Ook sommige mannen kunnen genieten van een Rituals douchefoam! 😉
 3. Een fles van zijn favoriete drank
 4. Een warme sjaal met bijpassende muts en handschoenen – Dit is iets wat niet veel mannen voor zichzelf kopen, maar het is zo essentieel met deze koude dagen. Dit gaat zeker gewaardeerd worden!
 5. Een cadeaukaart van Videoland, Netflix of Spotify – Iedereen kan een leuke serie, film of goede muziek wel waarderen! Deze kaarten zijn gewoon te koop bij de Hema of de Primera en dus ook ideaal als last minute cadeautje.
 6. Een waardebon voor een uitje – Denk aan paintball, een escape room, lasergamen, karten, slipcursussen, you name it. Er is zoveel keuze wat betreft dit soort bonnen, dus er zit altijd wel iets tussen wat geschikt is!
 7. Een portemonnee – Tja… een functioneel cadeautje kan ook heel fijn zijn!
 8. Een boek – Dit cadeau klinkt misschien suf maar is wel een stuk persoonlijker. Diegene moet natuurlijk wel van lezen houden en je moet maar net weten welk genre. Het hoeft trouwens ook niet per se een leesboek te zijn. Denk ook aan kookboeken, bucketlist boeken of potterstyle boeken (boeken die je zelf in kunt vullen). Heel origineel!
 9. Kleding – Als je een beetje weet wat zijn smaak is, dan is een leuk t-shirt of een mooie trui ook altijd een welkom cadeau. Kleding heeft tenslotte iedereen nodig! 😉
 10. Gadgets – Veel mannen zijn gek op gadgets en je kunt dit ideaal aanpassen op veel verschillende budgetten. Niet iedereen kan een iPhone 8 cadeau geven (wie wel…), maar een leuke speaker voor onder de douche, een lens voor op je smartphone of een nieuwe koptelefoon… Het kan allemaal!

Dat waren mijn tips! Wat geef jij je vader/vriend/broer(tje) cadeau? Let me know! 🙂

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

4 gedachten over “10 Cadeautips voor mannen!

 1. Ik heb mijn man een onesie gekocht ,benieuwd hoe hij daar in staat 😉 een nieuwe agenda, dagcreme, wat schroevendraaiers en werkkist. Eigenlijk wat onnozele dinge allemaal 🙂
  Fijne feestdage allemaal!!!!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s