Mijn nieuwste Netflix verslavingen

netflix-kijken-op-tv-hoe-werkt-netflix-1Ik heb al jarenlang Netflix en een enorme lijst aan series en films die ik nog moet kijken. Soms begin je gelijk aan een serie en soms stel je het, om wat voor reden dan ook, heel lang uit. Laatst besloot ik om aan nieuwe series te gaan beginnen en ben ik een aantal leuke tegengekomen waar ik vééél eerder aan had moeten beginnen! Ik deel ze in deze blog met jullie!

cyjqw5bqqxvtxpoizo22Stranger Things
‘Op 6 november 1983 verdwijnt de twaalfjarige Will Byers op mysterieuze wijze in het stadje Hawkins in Indiana. Als gevolg van de verdwijning begint Joyce, de alleenstaande moeder van Will, door te slaan. De politie, onder leiding van Jim Hopper, begint een onderzoek, evenals Wills jeugdvrienden Mike, Lucas en Dustin. Op een dag vinden de drie jongeren een verdwaald meisje met psychokinetische krachten. Samen ontdekken ze dat er mysterieuze krachten in het spel zijn en dat een sinistere overheidsorganisatie probeert om de waarheid te verdoezelen.’

Men, wat heb ik het lang uitgesteld om deze serie te kijken. Ik hoorde er zoveel goede verhalen over, maar gunde mezelf nooit de tijd om het te kijken. Afgelopen week ben ik er aan begonnen en was vanaf aflevering 1 gelijk al geboeid! Normaal heeft een serie wat langer nodig om interessant te worden, maar dit is echt een aanrader als je van spannende (en ietwat lugubere) series houdt!!

And trust me… Je gaat van Eleven en Dustin (Toothless) houden! ❤

HIMYM

How I Met Your Mother
‘De serie draait om Ted die in het jaar 2030 zijn zoon Luke en dochter Penny vertelt over gebeurtenissen die uiteindelijk leidden tot zijn ontmoeting met hun moeder. Zijn relaas begint in het jaar 2005. De zevenentwintigjarige Ted is een aantal jaren eerder vershuisd naar New York na het afstuderen aan Wesleyan University met zijn vrienden Marshall en Lilly. In MacLaren’s, een bar die direct onder hun appartement gelegen is, ontmoet hij Barney en Robin. Tijdens zijn zoektocht naar “de ware” in New York wordt hij bijgestaan door deze vier vrienden.’

Ook dit is zo’n serie waar ik zoveel goede verhalen over heb gehoord, maar waar ik simpelweg niet aan begon. Inmiddels heb ik een aantal afleveringen gezien en weet ik dat ik veel eerder had moeten beginnen! Het is zo’n serie waar je niet veel bij na hoeft te denken en waar lekker veel flauwe humor in zit. Het verhaal kan soms wel verwarrend zijn omdat er veel flashbacks inzitten, maar daar wen je snel aan!

GrimmGrimm
‘De sprookjes van Grimm komen op een duistere en fantasierijke manier tot leven in deze serie. Nick Burkhardt ontdekt dat hij afstamt van een lange lijn van de elite bloedlijn van criminele profilers, bekend als Grimms. Hij komt steeds meer in de knoop met zijn verantwoordelijkheden als detective en Grimm. Nick moet ervoor zorgen dat de mensheid en de mythische figuren in balans blijven, samen met zijn partner Hank en Wesen vertrouwelingen Monroe en Rosalee lost hij bizarre en gruwelijke misdaden op. De jonge detective moet ondertussen ook de liefde van zijn leven redden van de complete chaos van deze nieuwe en gevaarlijke wereld.’

Toen ik dit voor het eerst las dacht ik: ‘Niet weer zo’n serie met al die rare wezens!’. Ik ben inmiddels wel een beetje uitgekeken op al die vampieren en weerwolven die tegenwoordig in alle series voorbij lijken te komen. Damn was I wrong!  -Sidenote… Toen ik in de kast met dvd’s keek bleek dat ik seizoen 1 een jaar of 4 geleden cadeau heb gedaan aan mijn vader… – Grimm is dus echt totaal anders. Er zitten wel gekke wezens in, maar de verhaallijnen zijn anders dan de series (met gekke wezens 😉 ) die je gewend bent. Je hebt er soms wel wat fantasie voor nodig, maar het is een erg spannende serie om te volgen!

Ik ben heel benieuwd naar welke series jij graag kijkt! 🙂

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

3 gedachten over “Mijn nieuwste Netflix verslavingen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s