Wishlist | Advent Kalenders

Bron: Relaxze

Het is al weer november… Nog maar een paar weken tot kerst. Ik zeg het zo’n beetje ieder jaar, maar wat is dit jaar bizar snel gegaan zeg! Ik begin normaal in september al te denken aan kerst, maar dit jaar gebeurt dat op de een of andere manier nog niet. Ik zie overal de advent kalenders (niet die met chocolade 😉 ) weer in de winkels verschijnen en ik deel graag mijn favorieten met jullie!

Elk jaar lijken er steeds meer uit te komen en ik moet zeggen dat ik het erg leuk vind! Het is net even wat specialer dan een chocolade advent kalender en… waarom zou je jezelf alleen verwennen met kerst als het ook de (bijna) hele maand kan? 😉

Er hangt vaak wel een prijskaartje aan dit soort kalenders. Ik heb ze opgedeeld in de categorie meer dan €50,- en minder dan €50,-!

The Bodyshop (> €50,-)
Deze staat al jaren op mijn verlanglijstje en elk jaar vind ik hem eigenlijk toch wel erg duur. Deze kalender zit gevuld met prachtige mini’s van The Bodyshop en is super leuk om verschillende producten uit te testen.

The Bodyshop had altijd een editie van €75,- en een van €115,-. Dit jaar is er ook een versie van €55,- te koop! Momenteel is alleen deze te verkrijgen.

Rituals (> €50,-)
I love Rituals!! ❤ Voor een lekkere handcrème of fijn doucheproduct neem ik altijd even een kijkje bij Rituals. In de kalender zitten in ieder geval 4 speciale adventkaarsen en verder allemaal mini’s. Ik vind dit soort dingen ideaal om even te proberen welk product je wel of niet fijn vindt, zonder gelijk vast te zitten aan een fullsize product.

De kalender van Rituals kost €59,50 en is online te koop bij onder andere Bol.com.

L’Occitane (< €50,-)
L’Occitane vind ik een heerlijk merk voor crèmes. Ik gebruik momenteel een hele fijne handcrème van dit merk, maar ik heb ook goede ervaringen met de gezichtscrèmes. In veel advent kalenders zitten enkel mini’s, maar hier zitten ook een aantal fullsize producten in!

Deze kalender kost €49 en is hier te koop. Hij heeft overigens een waarde van €84,- dus dat is zeker de moeite waard!

Makeup Revolution (< €50,-)
Naast kalenders met verzorgingsproducten, zijn ze er ook met make-up! Makeup Revolution zie je inmiddels steeds vaker in Nederland en ik heb goede ervaringen met dit merk. in de kalender zitten onder andere lipsticks, kwasten, bronzers en highlighters.

De kalender van Makeup Revolution kost €33,95 en is hier verkrijgbaar.

W7 Cosmetics (< €50,-)
W7 staat bekend om zijn dupes. Het is een heel fijn en betaalbaar make-up merk! De kalender bestaat uit onder andere nagellakjes, lipsticks en zelfs foundation. Het zijn allemaal mini’s en 1 fullsize product.

De W7 Cosmetics kalender is hier te koop voor €29,95.

Dat waren al weer de advent kalenders die op mijn wishlist staan en die ik jullie zeker wil aanraden! Welke advent kalender zou jij graag willen? 

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

8 gedachten over “Wishlist | Advent Kalenders

      1. Ik kan wel zeggen dat het ontwerp echt super mooi is! Dat rose-gold is echt prachtig! Ook leuk dat er full size producten inzitten… dat zijn wel de voordelen maar ja alle andere kalenders zien er ook echt super uit😊

        Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s