Review | Hema Moisturising Lipstick

Hema is één van mijn favoriete Nederlandse winkels. Ze hebben er van alles en het is allemaal net even wat leuker vormgegeven dan bij de Action en de prijsjes zijn er nog steeds erg leuk! Ik werk zelf al ruim 5 jaar bij de Hema en krijg dan ook regelmatig iets te horen over nieuwe producten. Toen een aantal weken geleden bekend werd dat de make-up collectie vernieuwd werd, was ik heel benieuwd! Ik testte als eerste een lipstick uit, want ja… ik ben nu eenmaal gek op lipsticks! ❤

Hema heeft eigenlijk altijd wel prima make-up gehad. Het was niet geweldig, maar voor de prijs die je ervoor betaalde was het prima spul. De kwasten vond ik hier een uitzondering op, want daar was ik echt geen fan van! Inmiddels zijn deze ook allemaal vernieuwd en is het assortiment uitgebreid. De kwasten zijn nu super zacht en zien er heel mooi uit. De lipsticks van Hema heb ik eigenlijk nooit echt geprobeerd. Wel heb ik een hele stash liggen van de matte lip balms van vorig jaar, want deze zijn heel fijn (en nog steeds te koop 😉 )!

Ik ging voor de moisturising lipstick in de kleur 13 – Classy Wednesday. De lipsticks hebben eindelijk namen gekregen, in plaats van alleen nummers, pluspunt! Maakt het toch net even wat leuker. De lipsticks komen in een vierkantvormige, zwarte huls. Het is simpel, maar ziet er wel chique uit.

Classy Wednesday is een roodachtige kleur met een beetje paars.

Classy Wednesday deed me heel erg denken aan Mehr van MAC. Ik swatchte ze naast elkaar en zoals je ziet liggen ze zeker dicht bij elkaar. Mehr is echter wat meer oudroze en Classy Wednesday is net wat donkerder.

Op de swatches so far ziet het er allemaal heel mooi uit en is dit echt een kleurtje voor mij, maar op de lippen….

Is hij ineens een stuk meer paars! Heel vreemd. Ik vind het nog steeds een mooie kleur, want ook paarskleurige lipsticks draag ik graag. Toch jammer dat hij op de lippen heel anders uitpakt!

De lipstick is verder prima. Echt moisturising vind ik hem niet, maar hij droogt de lippen ook zeker niet uit. Een lunch overleeft hij niet, maar als je niet teveel eet en drinkt blijft hij ongeveer 3 uurtjes mooi zitten. Wel een lipstick om bij te werken dus, maar daar heb ik zelf geen problemen mee. Er zijn heel veel kleuren verkrijgbaar, dus neem zeker even een kijkje!

De lipstick is te koop voor €3,50 bij de Hema. Heb je een klantenpas dan zijn ze tot en met 5 november 2017 slechts €2,-!

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

 

2 gedachten over “Review | Hema Moisturising Lipstick

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s