Taste |Tony’s Chocolonely Wit Stracciatella

Mijn liefde voor Tony’s Chocolonely is na al die reviews denk ik wel duidelijk geworden. Het liefst probeer ik elk nieuw smaakje uit. Ik vind de chocolade erg lekker, maar ook de gekke combinaties vind ik erg leuk om uit te proberen. Tony’s heeft elk jaar estafette repen. Dit zijn tijdelijke repen die jaarlijks veranderen. Deze keer is de ‘Wit 28% Stracciatella’ daar één van en die wilde ik maar al te graag proberen! 😉

Tony’s Chocolonely heeft dus sinds kort ook witte chocolade in het assortiment. Dit hadden ze voorheen nooit, omdat het te duur was om fairtrade te verkrijgen. Inmiddels is dat ze dus gelukt en zijn er ook witte repen op de markt. Ik ben niet zo’n fan van witte chocolade. Naar mijn mening is het niet echt chocolade en ik vind het veel te zoet. Deze reep is gemaakt van witte chocolade, maar gemixt met pure chocolade en cacao nibs. Ik ben gek op stracciatella, dus dit klonk erg lekker in mijn oren!

De reep komt in een geel met groene verpakking en daarbinnen in zit een gouden wikkel. Niet veel anders dan de andere repen van Tony’s.

Ook de reep is heel herkenbaar. Je ziet de stukjes chocolade al meteen goed zitten. Meestal moet je een reep eerst breken voor je de andere toevoegingen ziet. De reep doet me inderdaad gelijk aan stracciatella denken!

Qua smaak overheerst de witte chocolade heel erg. De chocolade stukjes proef je bijna niet en dat vind ik persoonlijk erg jammer. De cacao nibs haal ik er wel goed uit. Ik herken de structuur en het smaakt een beetje bitter. Als je ooit cacao nibs op hebt, dan weet je precies wat ik bedoel! Het is niet vies, maar smaakt wel een beetje gek.

Ik vind deze reep een beetje tegenvallen. Het had zo lekker kunnen zijn, maar hij is het in mijn ogen net niet. Wellicht dat het zonder de cacao nibs en met grotere stukjes chocolade wel mijn ding geweest zou zijn. Deze reep is te koop voor €3,75 bij onder andere de Jamin. Het is een estafette reep, dus hij is maar tijdelijk verkrijgbaar!

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

6 gedachten over “Taste |Tony’s Chocolonely Wit Stracciatella

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s