Review | Dr. van der Hoog Glitter Glow Peel Off Masker

Ik ben gek op maskertjes en gebruik ze dan ook regelmatig. Die van de Action zijn bijvoorbeeld heel fijn, maar mijn favoriete merk blijft toch wel Dr. van der Hoog. Een tijdje geleden stuitte ik op het Glitter Glow Peel Off maskertje. Hij bestaat al een tijdje, maar ik kende hem nog niet. Glitters in een masker? Dat moest ik natuurlijk met eigen ogen zien!

De verpakking bestaat, zoals veel maskers van Dr. van der Hoog, uit twee sachets. Je kunt het masker dus twee keer gebruiken of gezellig samen met een vriendin aanbrengen. Het masker belooft dode huidcellen te verwijderen van de huid. Normaal gesproken scrub ik mijn huid wekelijks, maar dit is inmiddels alweer een tijdje geleden. Een maskertje kan geen kwaad dus!

Een dun laagje op de huid is al voldoende. De huid rondom de ogen, mond en haarlijn moet je vrij laten. Dit is eigenlijk bij elk masker wel. Bij een gewoon masker is de haarlijn niet zo van belang, maar met een peel off masker kan dit wel eens voor pijnlijke momenten zorgen. Na 15-20 minuten kan het masker er weer afgehaald worden en moet de huid gereinigd worden met lauwwarm water. Niet veel anders dan andere maskertjes.

Toen ik het zakje open maakte was ik een beetje teleurgesteld. Door de verpakking was ik er van overtuigd dat hij blauw met glittertjes was. Het heeft zeker een blauwe gloed, maar ik had het allemaal net iets blauwer verwacht. Ook de glittertjes zijn heel subtiel, maar dit hoeft niet per se een nadeel te zijn. Hoe meer glitters, hoe groter de kans dat je huid als een discobal achterblijft.

De substantie is lekker jelly en plakkerig. Het blijft dus goed aan je gezicht kleven, maar ook aan de kwast (of de vingers) waar je het mee aanbrengt. Een fijn maskertje om aan te brengen, maar de geur… het ruikt een beetje naar aftershave. Don’t get me wrong, ik vind aftershave heel lekker ruiken, maar niet op mijn eigen gezicht…. Na 10 minuten voel je het masker al wat harder worden en na 20 minuten is hij volledig hard geworden. Het verwijderen gaat heel makkelijk. Een groot voordeel, want vaak heb je met peel-off maskers dat het er in kleine stukjes afkomt. Mijn huid voelt na het verwijderen heel glad aan.

Ik vind het een erg fijn masker! Het enige nadeel is eigenlijk de overheersende geur. Of hij per se goed werkt voor het verwijderen van dode huidcellen weet ik niet. Als je op zoek bent naar een fijn, basic masker dan is dit zeker een aanrader!

Het masker is hier te koop voor €1,39. Voor deze prijs krijg je twee keer een maskertje van 8 milliliter. Een prima prijs! Hij is overigens ook nog goedkoper bij Action te koop, maar wees er snel bij want dit soort maskertjes gaan altijd erg hard.

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

 

3 gedachten over “Review | Dr. van der Hoog Glitter Glow Peel Off Masker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s