Een dagje Disneyland Parijs met Slangen Reizen

Op het moment dat ik deze blog tik, ben ik net 6 uurtjes thuis en nog helemaal brak van de reis. In juni ben ik afgestudeerd en de maand erna was ik jarig. Ik, als grote Disneyliefhebber, was nog nooit in Disneyland geweest. Reden genoeg voor mijn zusje om mij een dagje Disneyland cadeau te doen voor mijn verjaardag en afstuderen. Ontzettend lief! Afgelopen donderdag was het eindelijk zo ver.

We deden deze reis met Slangen Reizen. Dit is een touroperator die betaalbare citytrips, dagtochten en excursies aanbied. Denk aan een dagje naar Parijs, Berlijn of Londen, kerstshoppen, nieuwjaarsreizen… het kan bijna allemaal en dat voor een hele leuke prijs! Disneyland Parijs is toch al gauw 4,5 uur rijden. Dit is ontzettend lang voor een dagje pretpark, maar we wilden er eigenlijk ook geen hotelovernachting aan vastmaken. Slangen Reizen leek ons de ideale optie!

We vertrokken in de nacht van woensdag op donderdag. Om 2.45 werden wij opgewacht bij metrostation Capelse Brug in Rotterdam. ’s Nachts vertrekken is wel een minpuntje, maar natuurlijk wel begrijpelijk aangezien je een dagtocht boekt. Wij gingen in de herfstvakantie, dus dit zorgde ervoor dat het een stukje drukker was. Onze hele bus zat vol. Gelukkig hadden wij plekken naast elkaar geboekt. Hier betaal je €5,- per persoon voor, maar dit vonden wij wel de moeite waard. Zoveel uren naast iemand zitten die je niet kent, is natuurlijk ook niet zo gezellig! 😉

Ik kan je vertellen dat de busreis best slopend is. Je zit ruim 6 uur in een bus met weinig beenruimte. Onze bus was erg rumoerig, omdat hij helemaal vol zat dus slapen was ook best lastig. Helaas was het chaos in Parijs die ochtend en kwamen we 2,5 uur later dan afgesproken in het park aan. Overigens wel een shout-out naar de buschauffeur, want de andere bus heeft nog langer stil gestaan in Parijs. Hij heeft echt zijn best gedaan om de vertraging te beperken. Dit zorgde er helaas ook voor dat we om 22:00 weer zouden vertrekken in plaats van 20:00. Erg vervelend, want het park gaat gewoon dicht om 20:00. Gelukkig hebben de Disney Illuminations nog kunnen zien en hoefden we daardoor ‘maar’ een uurtje te wachten op de parkeerplaats.

Disneyland zelf vond ik ontzettend leuk. Ondanks dat we een stuk later waren, heb ik er wel erg van genoten. Aan het einde van de dag slaat de vermoeidheid er wel erg in.

De reis is te boeken vanaf €99,- per persoon. Mocht je ook naar het Walt Disney Studios-park willen, dan betaal je €15,- extra. Ik vond het een leuke reis om te doen, maar het kost wel enorm veel energie. Met kleine kinderen is het niet echt aan te raden. Er zaten bij ons jongere kinderen in de bus en daar is het net iets te zwaar voor.

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

2 gedachten over “Een dagje Disneyland Parijs met Slangen Reizen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s