Blogger Tag

old-1130743_1920Een tijdje geleden kwam ik de Blogger Tag tegen van MaBeautility. Een hele leuke blogger, die regelmatig zelf tags bedenkt! Zoals jullie weten vind ik het leuk om tags te lezen (en in te vullen), zodat je de blogger beter kunt leren kennen. Vandaag meer over mijn blog en het bloggen! 🙂

Wanneer ben je begonnen met bloggen?
Ik ben in februari 2017 begonnen met bloggen. Dat is al weer bijna driekwart jaar geleden. De tijd gaat zo snel en ik vind het nog steeds erg leuk om te doen! Ik begon met dagelijks bloggen, maar blog nu iets minder om mezelf wat minder druk op te leggen.

Waarom ben je begonnen met bloggen?
Ik zat eigenlijk al jarenlang met het idee, maar ik heb nooit actie ondernomen. Tijdens mijn stages begon ik het bloggen steeds leuker te vinden en besloot de knoop toch maar door te hakken. Ik ben nog altijd blij met deze keuze!

Wat vind je het leukste aan bloggen?
Het leuke aan bloggen is toch wel dat je ziet dat mensen je blogs echt leuk vinden en ze daadwerkelijk lezen. Het lezen van reacties vind ik ook erg leuk en is een extra blijk van waardering. Elke reactie, hoe eenvoudig ook, maakt mijn dag weer goed!

Wat vind je het minst leuke aan bloggen?
Er zit toch wel een beetje een verplichting aan vast. Je kunt moeilijk een hele maand niks posten als je even wat minder in je vel zit. Toch vind ik het geen groot nadeel, want ik kan juist mijn gedachten even verzetten als ik blogs aan het schrijven ben.

Wat is het leukste artikel wat je hebt geschreven?
Ik heb eigenlijk geen favoriet. Ik schrijf altijd over dingen die ik leuk of interessant vind, dus er is nu geen blog die ik leuker vind dan een andere.

Ben je af en toe inspiratieloos en heb je geen idee meer wat voor een artikel je zou moeten schrijven?
Nu het weer kouder begint te worden en ik zelf een beetje in een winterdipje zit, merk ik wel dat ik het lastiger vindt om leuke onderwerpen te bedenken. Aan de andere kant inspireren de feestdagen mij juist altijd weer, dus het is even iets tijdelijks! Om die reden ben ik ook minder gaan bloggen, zodat de kwaliteit van mijn blog wat omhoog kan!

Wat zou je nog willen veranderen aan je blog?
Nu eigenlijk niet zoveel. Ik ben nog altijd een beetje aan het stoeien met de lay-out, maar ik ben dan ook een perfectionist en zie altijd wel weer kleine dingen.

Zou je naast je blog nog een youtube-kanaal willen beginnen (zo ja, hoe zou dat dan heten?)
Ik zit er wel aan te denken en heb stiekem wel eens een korte video opgenomen. Voorlopig blijft het even bij brainstormen, omdat ik de stap nu op de een of andere manier lastig vindt. Je publiek is toch groter en je zet meer van jezelf online dan dat je in een blog doet. Wellicht in de toekomst! Ik zal dan gewoon mijn eigen naam gebruiken, zodat het ook bij mijn blog past.

Hoe lang wil je nog doorgaan met bloggen?
Ik heb voorlopig zeker geen plannen om te stoppen!

Lees je vaak andere blogs?
Ja, ik bekijk dagelijks wat de bloggers die ik volg online plaatsen! Blogs die ik áltijd lees zijn de blogs van Laura Monsieurs, Laura van LvanR, Ilse Zwart, Anouk Antonissen, Estée Janssens en Victoria Hanmer. Echt aanraders! 🙂

Wie tag jij met deze tag?
Iedereen die hem maar wil overnemen! 😉

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

4 gedachten over “Blogger Tag

  1. Leuke tag! Ik ga hem gebruiken als leidraad voor het artikel als mijn één jaar wordt, hihi 🙊Dankjewel voor de shoutout! Desondanks ik het druk heb probeer ik toch altijd je blog te lezen want je schrijft altijd zulke toffe dingen 😄❤

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s