Tag | All About Autumn

allgau-63427_1920.jpgIk gaf het laatst in een persoonlijke update al aan, maar de zomer is nu toch echt voorbij. De herfst is volop aan de gang en de bladeren vallen al weer van de bomen. Ik heb altijd een hekel aan de overgang van zomer naar winter, maar om toch alvast in de herfst-sferen te komen doe ik vandaag de All About Autumn – tag!

Wat is je favoriete herfstdrankje?
In de herfst ga ik wat meer warme dranken als thee en koffie drinken. In de lente en zomer drink ik dit eigenlijk zelden.

Wat is je favoriete muts of wanten?
Ik draag eigenlijk nooit een muts. Het staat me gewoon niet. Ik begin al vroeg in het jaar met handschoenen dragen. Meestal rond september begin ik het weer te voelen in mijn handen. Helaas heb ik last van winterhanden (en tenen), dus het is extra belangrijk voor mij om de boel goed warm te houden. Ik begin in september met wat dunnere handschoentjes en eindig midden in de winter vaak met dikke skiwanten. Not fashionable at all, maar wel lekker warm! Dit zijn stiekem ook mijn favoriete wanten.

Welke muziek luister je in de herfst?
Mijn muziek verandert niet zo zeer in de herfst. Ik luister gewoon wat op dat moment veel gedraaid wordt. Saai he? 🙂

Welk parfum ga je het meest dragen deze herfst?
Sowieso Alien van Thierry Mugler! I love Alien, maar ik vind hem voor de zomer net iets te zwaar. Zodra het weer kouder wordt, pak ik deze gelijk uit de kast.

Wat is je lekkerste herfst geurkaars?
Ik koop het liefst de geurkaarsjes van Action en Ikea. Lekker budgetproof en ze ruiken heerlijk! Ik gebruik eigenlijk alleen geurkaarsjes in de herfst en winter en ik vind het zonde om veel geld uit te geven aan kaarsen. Doe mij maar budget, anders verbrand je letterlijk je geld! 😉

Wat is je favoriete make-uplook voor de herfst?
In het najaar draag ik wat donkerdere kleuren. In plaats van een felroze lipstick ga ik liever voor een oudroze of paarsachtige tint. Behalve mijn lipstick, verander ik eigenlijk niet zoveel aan mijn look.

Go to herfst moisturizer?
Ik heb geen specifieke herfst moisturizer. Ik gebruik altijd hetzelfde en dat werkt goed voor mijn huid. Het enige is dat ik met kouder weer zowel ’s ochtends als ’s avonds serum aanbreng. Bij warm weer doe ik dat alleen ’s avonds!

Wat is je favoriete herfst snack?
Het is niet echt ‘bedoeld’ voor de herfst, maar ik kan zo genieten van kruidnoten! Stiekem kijk ik in juni al uit naar het moment dat ze weer in de supermarkt liggen.

Hoe ga je verkleed met Halloween?
Ik weet nog niet of ik het dit jaar ga vieren. Vorig jaar ging ik verkleed als een bloederige zombie versie van Sneeuwwitje. Dit jaar moet ik dus nog even afwachten!

Dat was ‘m weer! Laat het me weten als jij hem ook in vult, dat vind ik leuk om te lezen! 😉

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s