Netflix Film Tips

netflix-kijken-op-tv-hoe-werkt-netflix-1Netflix is niet meer weg te denken uit ons leven en bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een abonnement. Het wordt vooral gehyped om de series die er op staan, want dit zijn er inmiddels aardig wat. Ik heb zelf altijd struggles om leuke films te vinden, dus ik deel vandaag mijn lijstje met leuke Netflix-films met jullie!

the-jungle-book-2016dvdplanetstorepkThe Jungle Book
Mowgli is door een familie van wolven opgevoed. Wanneer de tijger Shere Khan terugkeert in de jungle, ontdekt Mowgli dat hij niet langer welkom is. Gedwongen om zijn vertrouwde plek te verlaten, begint Mowgli aan een reis en wordt hij bijgestaan door de panter Bagheera en Baloo de beer. Onderweg ontmoet Mowgli andere wezens uit de jungle die het ook op hem voorzien hebben.

Als klein meisje keek ik erg graag naar The Jungle Book. Ik ben een groot liefhebber van Disneyfilms en ik vind het dan ook super leuk dat er steeds meer live-action films komen van de klassiekers. Jungle Book is er één van en hij is te vinden op Netflix! Het is het verhaal zoals we hem kennen van vroeger, maar dan in ‘realiteit’ in plaats van tekeningen.

vaianaVaiana
Ook van nieuwe Disney-films kan ik stiekem nog steeds genieten. Ik vind het leuk om te zien hoe de films van Disney steeds meer met de tijd mee gaan en dat ze steeds mooier worden gemaakt.

Vaiana gaat over een tienermeisje. Ze is de dochter van een opperhoofd en wordt al van jongs af aan aangetrokken door de zee. Als blijkt dat haar volk in gevaar is, doet ze er alles aan om halfgod Maui te vinden en op zoek te gaan naar het legendarische eiland Te Fiti. Als Disney-liefhebber zeker een aanrader om te kijken!

Adaline_FB_Image
The Age of Adaline
In 1908 wordt Adaline geboren en 29 jaar later krijgt ze een auto-ongeluk waarbij haar auto te water raakt. Als Adaline in het water wordt getroffen door de bliksem, wordt ze immuun voor het ouder worden. Dit houdt ze geheim voor de buitenwereld. Ze leeft jarenlang in eenzaamheid en ziet haar dochter ouder worden dan zichzelf. Als Adaline acht decennia later na het ongeluk iemand ontmoet op een feestje, krijgt haar leven plots een andere wending.

Een heerlijke combi van drama en romantiek! Het leuke vind ik ook dat het een origineel verhaal is ten opzichte van veel andere romantische films. Extra pluspuntje? Michiel Huisman speelt er in! 😉

room-bannerRoom
Joy leeft samen met haar vijfjarige zoontje Jack in ‘Room‘, een afgesloten ruimte in de tuin van de man die Joy zeven jaar eerder ontvoerde en haar sindsdien regelmatig verkracht. De leefwereld van Jack, die als gevolg van een verkrachting in Room geboren werd, gaat niet verder dan de kleine kamer. Voor hem bestaat de rest van de wereld enkel op televisie. Op een dag krijgen ze de kans op een normaal leven, maar is dat leven echt wel zo normaal?

Het is een wat heftigere film, maar echt het bekijken waard!

Lucia-de-B-Netflix-810x405Lucia de B.
Tot slot geen film, maar een documentaire. Deze documentaire gaat over de zaak van Lucia de Berk. Een verpleegster die in opspraak kwam, omdat er verdacht veel sterfgevallen waren onder haar hoede. In de docu word je meegenomen door het hele proces wat zij ondergaat en wat ze allemaal meegemaakt heeft. Heel interessant, maar tegelijkertijd ook een triest verhaal.

Dat waren mijn Netflix film-aanraders voor nu! Binnenkort zal er ongetwijfeld een update volgen op deze lijst! Welke films kijk jij graag op Netflix?

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s