Persoonlijke update #5 | Afscheid van de zomer & twijfels

trees-1789120_1920In mijn vorige persoonlijke update gaf ik aan dat ik minder zou gaan bloggen. Ik blog nu drie keer in de week en dat bevalt me eigenlijk wel. De laatste tijd heb ik er wel moeite mee om vooruit te bloggen. Het komt er op de een of andere manier even niet uit nu. Ik heb elk jaar zo’n periode na de zomer. Het wordt weer koud en de dagen worden korter. Ik kan dat nooit zo goed handelen en krijg dan een zogenaamde winterdip, ondanks dat de winter zelf nog even duurt. Helaas duurt het vaak tot het voorjaar. Het is niks ernstigs, maar soms wel vervelend. Heb je nog tips tegen een winterdip? Laat het me zeker even weten!

Naast mijn winterdipje heb ik ook heel veel last van twijfels. Ik ben in juni afgestudeerd en werk momenteel vooral extra bij mijn bijbaantje. Ik ben nog erg zoekende naar wat ik wil. Aan de ene kant wil ik dolgraag een master gaan doen aan de universiteit, maar tegelijkertijd ben ik ook een beetje bang dat het niks voor mij is of het misschien niet kan. Mocht je ervaring hebben met het volgen van een master, tell me! Ik wil graag zoveel mogelijk ervaringen verzamelen van anderen die dit hebben gedaan. Heeft het echt een bijdrage gehad voor je? Zou je het nog een keer doen als je voor de keuze stond? Ik hoor alle verhalen graag, want misschien helpt me dit in het maken van een keuze. Ik heb inmiddels een toelating ingediend voor de master Communicatie en Informatiewetenschappen en ik ben heel benieuwd wat daar uit gaat komen!

Gelukkig zijn er ook een hoop leuke dingen gebeurt! Zo is één van mijn beste vriendinnetjes vorige week getrouwd en hebben we echt een super leuk vrijgezellenfeest gehad. Dat zijn toch de dingen waar ik dan weer extra van kan genieten 🙂

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

Xx Chelesta

 

 

3 gedachten over “Persoonlijke update #5 | Afscheid van de zomer & twijfels

  1. Ik heb wel een master gedaan. Het was vooral nuttig omdat ik tijdens mijn master een stage kon doen en daarmee uitvinden wat ik leuk en niet leuk vond in een baan. Het andere voordeel was, dat ik tijdens mijn scriptie al kon gaan solliciteren en daardoor minder stress had toen ik wel afgestudeerd was en “echt” moest gaan zoeken naar een baan. En als tijdens een van die sollicitaties tijdens mijn scriptie er een baan uit was gekomen, zou dat ook niet heel erg geweest zijn :p En als je in het buitenland wil werken, is het ook beter om een master (of zelfs een PhD) gedaan te hebben.

    Liked by 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s