Review | Hema Letterbord

Op social media zie je steeds vaker de lightboxes en letterborden voorbij komen. De lightbox kennen we allemaal wel. De letterborden vond ik daarentegen heel leuk, omdat het iets ouderwets heeft. Ik spotte er een bij Hema en nam hem mee! 
Letterborden zijn normaal best prijzig. Bij Bol.com betaal je al snel rond de €30,- voor zo’n bord. Bij Hema was hij slechts €15,-. Alsnog prijzig, maar wel ruim de helft goedkoper! 

Wat is een letterbord dan precies? In principe is het gewoon een bord met gleufjes waar je witte lettertjes in kunt drukken. Bij het bord van Hema zitten 218 letters, waar je dus prima zinnen mee kunt maken. 

De letters moeten eerst nog losgemaakt worden. Dit is best wel even een klusje, want ze zitten behoorlijk goed vast. Het handigste is om ze los te draaien.

Eenmaal los heb je deze kleine lettertjes met pinnetjes aan de achterkant. Met die pinnetjes klem je ze vast in het bord, zodat je het bord ook op kunt hangen of rechtop kunt zetten. 

Het resultaat met de letters op het bord. Je kunt er bijvoorbeeld mooie quotes op zetten of andere leuke teksten. Once Upon a Time-kijkers kennen deze quote wel 😉 

Het letterbord is €15 en is te koop bij Hema of in de webshop. De afmeting is 46 x 31 centimeter, dus hij is aardig groot. Er is ook een kleinere maat verkrijgbaar in het mintgroen. Deze kost €10,-. Tip: vanaf morgen tot en met zondag is er 15% korting op alles bij Hema als je een klantenpas hebt. Scheelt toch weer! 

Ik zag vandaag toevallig dat er ook telefoonhoesjes van zijn voor de iPhone 6/6S en iPhone 7. Ook super leuk! 

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

8 gedachten over “Review | Hema Letterbord

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s