Vintage Road Trips

Een vriendin gaat dit weekend trouwen. Bij een bruiloft hoort natuurlijk ook een vrijgezellenfeest en ik was daarvoor uitgenodigd. Wat we gingen doen? Rijden in oude Eendjes!

Eendjes? Ja, auto’s waar je vroeger iedereen mee zag. We deden dit bij Vintage Road Trips in Amersfoort. We hadden vooraf de keuze uit Eendjes en Kevers, maar bij aankomst bleken alleen de Eendjes nog beschikbaar. Samen met mijn collega’s koos ik een rode Eend uit waar we de rest van de dag in mochten touren.

Allereerst kregen we instructie over de puzzeltocht. Je gaat namelijk niet zomaar rondrijden, maar je moet ook opdrachten en foto’s maken voor punten. Aan het begin was dit lastig, omdat je natuurlijk ook je handen vol hebt aan de auto. Enorm wennen! Je krijgt opdrachten als “fotografeer de Eend met een lekkerding”. Zie hierboven het resultaat, haha 😉

De auto werd ook aan ons uitgelegd. In huidige auto’s heb je een pook met daarop de versnellingen. In een eend heb je dat dus niet en dat was wel even zoeken. Je hebt alleen een “stang” die je in moet duwen of uit moet trekken en moet draaien. Als je het eenmaal doorhebt, dan gaat het heel makkelijk! Verder mag je bijna niet in de eerste versnelling rijden en is de remweg ontzettend lang.

Ik vond het aan het begin wel even wennen, maar ik moet zeggen dat het echt heel erg leuk was. Zelf heb ik ook een tijdje achter het stuur gezeten en dat is toch wel een hele leuke ervaring! Op de terugweg belandde we ook nog eens op de snelweg en we hebben de grootste lol gehad.

Het is een prijzig uitje, maar ik kan het je zeker aanbevelen! Je moet wel minimaal 19 jaar zijn en minstens 1 jaar je rijbewijs hebben. Meer informatie over de verschillende auto’s en trio’s vind je op de website van Vintage Road Trips!

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s