De ABC Tag

wood-cube-473703_1920.jpgIk vind het altijd erg leuk om persoonlijke blogs te lezen van andere bloggers. Vooral tags zijn favoriet en ik vind het stiekem ook erg leuk om ze zelf in te vullen. Vandaag de ABC-tag, waarin ik 26 feitjes over mezelf deel aan de hand van het alfabet!

Age: 22 jaar al weer! De tijd gaat zo snel…

Best Friend: Ik heb niet één beste vriendin. Ik ga om met een groepje met meiden die ik allemaal heel graag en regelmatig zie, maar ik zou niet kunnen en willen kiezen.

Chore you hate: Stofzuigen vind ik het minst leuk, maar haten is een groot woord.

Dreamhouse: Lastig! Echt een droomhuis heb ik denk ik niet. Als ik het er maar naar mijn zin heb en echt een thuis gevoel heb.

Essential start of your day: Ontbijten kan ik nooit zo goed, dus dat doe ik eigenlijk niet. Wel neem ik elke ochtend een flesje Yakult.

Favorite color: Qua kleding is dat toch wel bordeaux rood en legergroen ❤

Gold or silver: Ik vind beide erg mooi, maar draag het liefst roségoud. Als ik écht moet kiezen dan ga ik toch voor zilver.

Height: 1.76!

Instruments I play: Ik heb ooit een beetje geleerd om gitaar te spelen. Ik heb helaas niet lang genoeg les gehad om het ook écht te kunnen.

Job Title (most recent): Blogger, eigenaar en klantenservicemedewerker! Ik ben net afgestudeerd en draag officieel de titel ‘Bachelor of Arts’. Ik wil daar uiteraard nog wel iets mee doen, maar ik ben nog erg zoekende.

Kids: Nog niet, tenzij huisdieren meetellen! 😉

Music that you always listen to: Ik luister van alles! Lekker mee blèren met de liedjes op de radio vind ik heerlijk. Ik heb geen vast genre of nummer waar ik altijd naar luister.

Nickname: Ik word vaak Les of Cheles genoemd. Mijn zusje noemt me altijd Chili, maar dat komt omdat ik heel fel kan zijn, haha.

Overnight hospital stays: Gelukkig niet gehad! Ik ben wel een keer ’s nachts naar het ziekenhuis gegaan, omdat ik een zware hersenschudding met amnesie (geheugenverlies) had.

Phobias or fears: Oh ik ben als de dood voor wespen. Ik ben er nog nooit door gestoken, maar ik vind ze verschrikkelijk! Ook poppen vind ik helemaal niks…

Quote from a movie: ‘You can’t let fear or failure keep you from trying’. Een quote van Snow White uit Once Upon a Time. Ik ben iemand die snel bang is om dingen fout te doen en dan moet ik altijd even aan deze quote denken 🙂

Reason to smile: Iets leuks doen met vriendinnen en familie. Ik ben al heel snel gelukkig. Ook mijn lieve hondje geeft me elke dag weer honderden redenen om te kunnen lachen!

Siblings: Ik heb een zusje van 18 jaar!

Time you wake up: Ik ben eigenlijk elke dag wel voor 08:00 uur wakker. Dat zit (helaas) helemaal in mijn systeem. Uitslapen kan ik dan ook niet! 😦

Underwear: Wat een vraag! 😉

Very important date this year: 26 juni, de dag waarop ik officieel ben afgestudeerd. Ook 23 september is een belangrijke dag: dan gaat een vriendinnetje trouwen! ❤

Worst habit: Ik had altijd last van uitstelgedrag, maar dit is gelukkig sinds mijn scriptie helemaal verdwenen. Ik ben wel iemand die graag zelf de touwtjes in handen heeft en dat is niet altijd even handig!

X-ray’s you’ve had done: Meerdere malen voor mijn pols. Ik heb lange tijd een blessure gehad die niet te achterhalen was en regelmatig werd dit dus gedaan om het te controleren.

Yummy food you make: Croissantkrans! Ik maak dit altijd voor high-tea’s of als we zelf iets te eten moeten meenemen. Het ziet er heel leuk uit en is erg lekker. Ik ga er zeker nog een keer een blog over maken!

Zoo animal: Lastig, ik vind heel veel dieren leuk! Zo kan ik echt genieten van die grappige stokstaartjes, maar ik vind leeuwen en hyena’s ook fascinerende dieren.

Dat was ‘m weer! Een hele leuke tag om in te vullen. Ik kwam hem tegen in een lijstje met tags bij Blogqueen. Laat het me weten als jij hem ook in vult, vind ik leuk om te lezen! 😉

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

3 gedachten over “De ABC Tag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s