Oxyfresh Pet Geurverwijderaar

Laatst heb ik een pakket ontvangen van Tophond.nl met drie producten van Oxyfresh. Samen met mijn hond Mellow ben ik voor jullie aan het testen geslagen. Vorige week probeerde ik de shampoo voor jullie uit. Deze week heb ik de geurverwijderaar getest!

Mensen met huisdieren zullen het wel herkennen: de lucht van een natte hond of de net gebruikte kattenbak. Ik kan je vertellen dat het alles behalve lekker ruikt en dat het vooral vervelend is als je bezoek verwacht. Een kattenbak kun je natuurlijk verschonen, maar een natte hond raakt zijn geur toch echt pas kwijt als hij gewassen wordt of volledig droog is. Hier lees je tien tips over het verwijderen van een hardnekkige hondengeur. Verschonen en wassen zijn alleen wel tijdrovende oplossingen waar je soms echt even geen tijd voor hebt. Een geurverwijderaar is dan een handige uitkomst!

Oxyfresh heeft een geurverwijderaar in het assortiment. Je kunt het gebruiken op hondenmanden, kattenbakken, gordijnen, vloerbedekking, in de auto, noem het maar op. Bij een stinkende vacht kan het eventueel ook direct op het dier gesprayd worden. Oxyfresh geeft aan dat het ook gebruikt kan worden bij een (stinkende) huidaandoening, maar hier zou ik wel voorzichtig mee zijn! Je weet nooit of je het erger maakt en je wil je huisdier natuurlijk niet opzadelen met extra problemen. In dat geval raad ik je aan om het te overleggen met je dierenarts. Het product bevat overigens geen parfum of andere bijtende stoffen!

De geurverwijderaar wordt geleverd in een fles met een draaidop. Gelukkig krijg je er wel een spraykop bij, zodat het product makkelijker te gebruiken is. De spraykop kan trouwens ook ‘op slot’ gezet worden, wat ideaal is als er kleine kinderen in huis lopen. Hij verdeeld het product gelijkmatig over het oppervlak.

img_3099De geur van het product is heel neutraal. Er zit geen parfum in verwerkt, dus dit is eigenlijk ook erg logisch. Onze hond ligt graag in het raamkozijn. Hij klimt daar via de bank, langs de gordijnen in. Twee plaatsen waar dus een hondengeur hangt. Zelf ruik je dit een stuk minder, omdat het je eigen hond is en hij de hele dag om je heen is. Ik kan me voorstellen dat anderen dit wel ruiken. Na het insprayen van de bank is de muffige geur gelijk weg. Je wordt niet overspoelt door een heerlijke geur, maar het ruikt gewoon lekker neutraal. Op deze manier valt het ook niet op en dat doet het met een luchtverfrisser natuurlijk wel.

De geurverwijderaar van Oxyfresh is ideaal! Ik zou het nooit rechtstreeks op mijn hond gebruiken, maar om de geurtjes te verwijderen op plekken waar hij vaak komt, is het een prima product. De geurverwijderaar kost €20,-, wat ik best prijzig vind voor een spray. Je krijgt wel een verpakking van bijna 500 milliliter en daar kan je best even mee vooruit. Als je goedkoper uit wil zijn, dan kun je het beste de hele set kopen. Hier krijg je deze spray, de shampoo en een oorreiniger voor €37,50. In verhouding een stuk goedkoper dus!

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

Een gedachte over “Oxyfresh Pet Geurverwijderaar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s