Taste | Hema Tompouce Popcorn

Hema en tompoucen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Toen ik hoorde dat ze een popcorn met deze smaak verkochten, keek ik wel even raar op. Tegelijkertijd was ik zo benieuwd dat ik het graag wilde proberen. 

Hema heeft rond 1 april altijd leuke grappen. Dit jaar was het de rookworst taart die je online kon bestellen en een aantal jaar terug de tompouce deo. Ergens had ik verwacht dat deze popcorn ook een grap was, maar het is september en dus nog lang geen 1 april. De popcorn blijkt ontzettend goed te verkopen en ik heb er een weten te bemachtigen! 

De popcorn komt in een koker. Dit maakt het erg leuk om als cadeautje te geven. In deze koker zit een goudkleurig zakje. Doordat de koker best groot is, verwachtte ik dat er wat meer popcorn in zou zitten. 

De popcorn heeft een subtiel roze laagje. Echt de kleur van het glazuur van de tompouce. Qua smaak haal ik de tompouce er helaas niet echt uit. Het is vooral de glazuurlaag die je proeft, maar om nou te zeggen dat het echt tompouce is… Het is vooral heel zoet! Zeker niet vies, maar écht een tompouce smaak is het niet. 

Ondanks dat de smaak niet verkeerd is, vind ik het toch een beetje een teleurstelling. Je kunt deze popcorn kopen in een verpakking van 120 gram bij de Hema. De koker kost €2,75 per stuk. Tot en met zondag zijn ze in de aanbieding en betaal je €5,- voor twee stuks. 
Heb jij deze popcorn al eens geprobeerd? 

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

2 gedachten over “Taste | Hema Tompouce Popcorn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s