Review | Action Black Charcoal Cleansing Wipes

Houtskool it is! En dan bedoel niet op creatief gebied 😉 De laatste tijd kom ik steeds meer beautyproducten met houtskool tegen. Zo schreef ik al een review over de maskertjes van Action met houtskool. Nu zijn er ook make-up doekjes verkrijgbaar! 

Zwarte make-up doekjes dus… Laat ik voorop stellen dat ik al geen fan ben van make-up doekjes. Het verzorgt mijn huid niet voldoende en ik gebruik ze eigenlijk alleen op vakantie, want: lekker makkelijk, geen gedoe! Normaal zijn ze clean wit, maar zwart is toch wel even een gek idee! 

Maar ze zijn het toch echt! Ik was heel bang dat ze misschien een zwarte waas achter zouden laten, maar dit leek op het eerste gezicht niet het geval. De doekjes ruiken naar rozen en zijn goed vochtig, maar niet zeiknat. 

Om te testen gebruik ik een matte lipstick van MAC (Whirl) en een foundation van Kiko. Vooral de matte lipsticks van MAC zijn er in sommige gevallen niet af te boenen en ik ben heel benieuwd hoe dit doekje het doet met foundation. De doekjes zijn niet geschikt voor oogmake-up en met mijn gevoelige ogen laat ik dit dus ook achterwege.

Not bad voor een make-up doekje! De (veel te oranje) foundation haalt hij er met gemak vanaf. De lipstick is wat moeilijker en zie je nog een beetje zitten, maar ook dit valt me alles mee! Ook in gebruik laat het doekje gelukkig geen zwarte waas achter. 

De doekjes zijn eigenlijk heel basic en doen hun werk prima. Ze zijn niet extra verzorgend en doen niets anders speciaals voor de huid, maar deze belofte wordt ook niet gedaan. Toch is het leuk om een keer geprobeerd te hebben. En zeg nou zelf, een zwart make-up doekje ziet er net wat spectaculairder uit dan een witte, toch?! 😉 

De doekjes zijn per 30 stuks verpakt en te koop bij Action voor €0,89. Dat is minder dan €0,03 per doekje! 

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

4 gedachten over “Review | Action Black Charcoal Cleansing Wipes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s