Persoonlijke update #4 | Bloggen & Promoters gezocht

updateIn mijn vorige update gaf ik aan dat ik minder zou gaan bloggen om tot rust te komen. Ik blijf dit voorlopig doen. Ik merk dat het dagelijks bloggen mijn plezier in het bloggen belemmerde en plezier is echt het allerbelangrijkste. Hoe het er dan uit gaat zien? Ik plaats blogs op maandag, woensdag en vrijdag. Zo zijn er alsnog meerdere posts, maar zijn ze lekker verdeeld over de week. Zo creëer ik voor mezelf net wat meer ruimte.

Die ruimte heb ik nu ook wel nodig. Zoals jullie wellicht mee hebben gekregen, ben ik mijn eigen webshop gestart. Ik vind het ontzettend leuk, maar dit soort dingen kosten altijd veel meer tijd dan je denkt. Door het bloggen iets te verminderen, kan ik mijn focus op allebei houden. Ik ben momenteel nog heel erg bezig met de promotie rondom de webshop. Dit is eigenlijk het lastigste onderdeel en kost vaak enorm veel tijd. Ik zit er daarom aan te denken om met promoters te gaan werken. Lijkt het je wat om gratis producten opgestuurd te krijgen in ruil voor promotie op je blog en social media? Stuur dan even een mailtje naar info@mydailymusthaves.com. Wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen!

De zomervakantie zit er inmiddels al weer bijna op voor velen. Voor mij eigenlijk nog niet, want ik heb geen vaste baan (alleen een bijbaan) en ik start nu niet met een studie. Ik ga de komende tijd uitzoeken wat ik precies wil en ik hoop in 2018 met een nieuwe studie te gaan beginnen! Tot die tijd kan ik extra werken bij mijn bijbaantje en hoop ik mijn webshop goed op te kunnen zetten. Ik geniet nu nog even lekker van mijn laatste daagjes in Limburg en hoop fris en fruitig een keuze te kunnen maken! Over het maken van keuzes komt trouwens binnenkort een blog online 😉

Hoe was jouw zomer?

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

Xx Chelesta

11 gedachten over “Persoonlijke update #4 | Bloggen & Promoters gezocht

  1. Eerst en vooral veel succes met je webshop! Ik heb helaas te weinig achterhang om je te promoten want anders had ik je wel gemaild. Daarnaast is het inderdaad heel belangrijk om voldoende rust te nemen en uit te zoeken welke weg je wil uit gaan. Ik wens je allesinds heel veel succes verder met het vinden van je weg :D!

    Liked by 1 persoon

  2. Knap dat je de keuze hebt gemaakt om niet meer dagelijks te bloggen, het belangrijkste is om te doen waar jij je goed bij voelt! Ik wens je veel succes bij je webshop, ik vind je telefoonhoesjes erg leuk! En laat de mijne nou inmiddels al helemaal verkleurd zijn… 🙂 Wanneer heb je de Toucan Case weer? Jammer dat die net uitverkocht is, haha!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s