Tag | First Things

wekkerWeer een tag! Normaal schrijf ik veel reviews, maar de laatste tijd kom ik gewoon niet meer zoveel leuke dingen tegen. Geen dingen waar ik écht enthousiast of nieuwsgierig van wordt. Om jullie niet te overspoelen met random persoonlijke verhaaltjes, wissel ik het af met tags. Ik vind ze zelf altijd erg leuk om te lezen, dus ik hoop dat jullie dat ook vinden!

Eerste ding dat je doet als je ‘s ochtends wakker wordt
Mijn lenzen in! Ik vertelde laatst in een blog over mijn sterk bijziendheid. Zonder lenzen zie ik bijna niks, dus ik wordt pas echt wakker als ik mijn lenzen in heb.

Eerste ding dat je doet als je naar de sportschool gaat
Ik ga eigenlijk al een hele tijd niet meer naar de sportschool. Ik sportte altijd op mijn stage, maar nu ik daar klaar ben heb ik nog geen vervanging gevonden. Toen ik nog bij een sportschool zat, ging ik altijd eerst op de crosstrainer. Ik vond dit gewoon prettig als warming-up!

Eerste ding dat je doet als je thuiskomt van je werk of school
Het eerste ding wat ik dan doe is even iets drinken. Het maakt dan eigenlijk niet uit hoe lang ik weg ben geweest.

Eerste auto
Mijn eerste auto is een Hyundai i10. Ik heb deze nu nog steeds. Hij brengt me al 4 jaar overal heen en ik vind het een heerlijk autootje!

Eerste ongeluk/verkeersovertreding
In mijn laatste jaar van de middelbare school heb ik mijn eerste verkeersongeluk gehad. Ik had tentamenweek en ging net iets te laat van huis weg. Het was regenachtig en bij de rotonde zag de auto mij niet en ik de auto niet. Ik werd aan de zijkant geraakt en vloog met een salto de bosjes in. Ik heb echt ontzettend veel geluk gehad. Van mijn fiets was niets meer over en de man bij de fietsenzaak vroeg ook of diegene die erop zat het nog wel na kon vertellen. Hij vertelde dat als ik net iets verder door was gegaan met mijn trapper, dat ik mijn voet verbrijzeld zou hebben. Bah! Gelukkig kwam ik er met een zwaar gekneusde knie en een heleboel schaafwonden vanaf.

Mijn eerste ongeluk zonder verkeer was met een paard. Ik heb jarenlang gereden, maar helaas zijn manegepaarden niet altijd even voorspelbaar. Hij schrok van een meisje in de kantine en ging er vandoor. Meer weet ik niet. Ik hoorde dat ik op mijn hoofd was gevallen en dat mijn cap daarbij omhoog schoot. Ik ben waarschijnlijk even out geweest, maar dit is heel kort geweest want ik stond snel weer op. Er leek niks aan de hand te zijn, dus ik stapte weer op een reed vrolijk verder. Pas toen ik 10 keer in 20 minuten vroeg hoe laat het was, hadden mijn ouders door dat er iets mis was. In het ziekenhuis bleek dat ik een zware hersenschudding had met amnesie (geheugenverlies).

Ik heb dus eigenlijk twee keer een engeltje op mijn schouder gehad, want het had veel rotter af kunnen lopen!

Eerste ding dat je wilde worden als je later groot was
Dierenarts! Ik wilde zo graag dieren helpen en met ze werken. Toen ik er achter kwam dat ik ze dan ook moest opereren, wilde ik niet meer haha!

Eerste keus qua drinken
Crystal Clear Citroen! Het liefst uit de koelkast, dan is hij net wat lekkerder.

Eerste keus dessert
Chocolade ijs! ❤

Eerste liedje dat in je opkomt
Ed Sheeran – Galway Girl. Dat liedje zit de hele dag al in mijn hoofd!

Eerste grote aankoop
Mijn eerste grote aankoop, die ik me nog kan herinneren, was de iPod Nano. Ik wilde dolgraag muziek luisteren, maar mijn MP3-tjes gingen regelmatig kapot. Ik besloot te sparen en kocht er uiteindelijk een roze iPod van.

Eerste baantje
Op mijn 16e had ik mijn eerste bijbaantje. Mijn ouders vonden het belangrijk dat ik eerst de focus legde op mijn middelbare school. Daarna mocht ik wel een bijbaantje. Op mijn 16e werkte ik bij mijn oom op de markt. Zwaar werk, maar het heeft me ook veel gebracht. Ik was altijd verlegen en dat heb ik daar heel erg los kunnen (en moeten) laten. Op mijn 17e ben ik bij de Hema begonnen als kassameisje. Inmiddels werk ik daar nog steeds, maar dan als klantenservicemedewerker!

Eerste keer in het vliegtuig
De eerste keer in het vliegtuig was in 2015. Ik ging toen met een vriendin naar Mallorca toe. Het viel me alles mee!

Dat was de First Things Tag al weer! Mocht je hem zelf ook in vullen, laat het me weten! Ik vind het leuk om de antwoorden van anderen te lezen! 🙂

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

5 gedachten over “Tag | First Things

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s