Review | Action Handcrème met Aloë Vera

Het lijkt bijna alsof ik gesponsord wordt door de Action. Was het maar zo’n feest! Ik kom er nu eenmaal regelmatig en ben echt oprecht enthousiast over de producten waar ik een review over schrijf. Laatst kwam ik deze handcrème in een schattig blikje tegen!

Ik heb altijd een handcrème in mijn tas zitten. Het verschilt een beetje welke ik gebruik. Die van Rituals en Lush vind ik erg lekker, maar ook die van Vaseline is prima! In een klein tasje vind ik het echter wel vervelend om zo’n ‘grote’ tube mee te moeten nemen. Vaak heb ik dan ook een mini van Rituals bij me. Bij Action zag ik dit leuke blikje met handcrème. Niet te groot en het ziet er ook nog eens super leuk uit!

Mijn handen zijn best snel droog. Ik hoef de vloer maar te dweilen of mijn handen met zeep te wassen, of ik heb al weer droge handen. Vooral in de winter is dit erg. Een goede, vette handcrème heb ik dus echt wel nodig. Vaak is het met goedkope handcrèmes zo dat ze heel erg plakken, maar eigenlijk niet zoveel voor je huid doen. Daar was ik met deze ook een beetje bang voor.

De structuur van de crème ziet er goed uit. Hij lijkt wat dikker dan de handcrèmes die ik gewend ben. Ik moet zeggen dat het resultaat me alles mee viel. Aan het begin was het zeker plakkerig, maar na een paar minuutjes verdwijnt dit gelukkig. De verpakking belooft soepele en zachte handen en dat krijg ik hier zeker van. Heerlijk! Zoals je ziet heb ik aardig wat product op mijn hand. Dit heb ik ook wel nodig met deze handcrème. Dit was eigenlijk precies genoeg voor het ideale resultaat.

Op de verpakking staat overigens ook dat het met Aloë Vera is. Vaak ruik je deze geur dan ook terug in het product. Dat is met deze niet het geval. Het heeft echt een typische crème geur. Ik vind dit niet verkeerd, maar ik had liever de geur van Aloë Vera gehad.

Ik ben fan van deze handcrème! De verpakking is niet alleen leuk, maar het product is ook nog eens goed! Is hij heel speciaal? Nee dat niet. Er zijn denk ik genoeg handcrèmes te koop die hetzelfde resultaat geven. Voor 99 cent krijg je een blikje met 35 milliliter aan product. Thuis zou ik een andere gebruiken, maar voor onderweg vind ik dit ideaal! Als de handcrème op is, kun je het blikje trouwens ook schoon maken en er bijvoorbeeld oorbellen in bewaren. Super handig!

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

4 gedachten over “Review | Action Handcrème met Aloë Vera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s