Action | Highlight sticks

Action, wat doe je met me? Gisteren liep ik weer eens door de winkel. Ik was deze keer specifiek op zoek naar iets, maar werd toch weer verleid door het beautypad. Bij de make-up ontdekte ik deze highlighter sticks. Action heeft al bewezen dat ze goed zijn met highlighters, dus deze moest ik ook proberen!

De sticks zijn er in twee varianten. Helaas hebben ze geen namen, dus je moet echt even goed zoeken. In de winkel is dit even een klus, maar ook thuis is het niet heel handig. Ik hou er van als ik gelijk kan zien welk product het is. Jammer!

De ene is wat meer roze en de ander oogt wat meer goudkleurig. De verpakking is heel erg compact. De hoogte is niet veel groter dan een lipstick. Hij is natuurlijk wel wat breder, maar ze zijn wel ideaal om mee te nemen in je tas of als je op reis gaat.

Op bovenstaande foto zie je het kleurverschil beter. Het is dus een crème highlighter. Ik ben zelf meer van de poeders en vind crème producten soms wat lastig werken. Dit heb ik vooral met blush en bronzer, omdat deze meer kleur bevatten waardoor je net wat preciezer moet werken. Daarnaast heeft het ook snel de neiging om te gaan vlekken. Met een highlighter durfde ik een crème product wel aan, omdat dit voornamelijk glans is en je daar niet veel fout mee kan doen.

Op de foto zie je trouwens ook gelijk tot hoe ver je ze kunt uitdraaien! Highlighters zijn in veel gevallen zuinig in gebruik, dus ik verwacht dat je hier wel even mee kunt doen. De stick bestaat uit 7,5 gram product. Dit is 2,5 gram minder dan een highlighter van MAC.


De swatches! Onder zie je de goudkleurige highlighter en daarboven de roze. Ik was even bang dat het veel te gepigmenteerd zou zijn, maar dit is eigenlijk perfect. Nu is het op de swatch natuurlijk niet ingeblend en is het niet de bedoeling dat je met zo’n streep op je gezicht gaat lopen. Na het inblenden ben je geen discobal, maar je hebt wel een lekkere shine op je gezicht. Precies wat een highlighter moet doen!

Ondanks de vele highlighters die Action al in het assortiment heeft (gehad), ben ik weer enthousiast. Een groot palette is leuk om thuis mee te spelen, maar voor op reis heeft een compacte highlighter toch mijn voorkeur. Zo’n handige stick als deze is dan ideaal. Je hebt voor deze trouwens ook niet per se een kwast nodig, want hij kan heel goed ingeblend worden met de vingers. Scheelt toch weer een klein beetje in de koffer! 😉

Deze sticks kosten slechts 94 cent per stuk en zijn te koop bij Action. Gebruik jij liever poeders of crèmeproducten?

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

10 gedachten over “Action | Highlight sticks

  1. Ik zag ze ook hangen in de action, maar vond het er erg donker uitzien. Dat was denk ik de gouden dan, kon ook niet ontdekken dat het er meerdere waren! Die roze vind ik wel mooi, maar ik houd ook niet van crème producten eigenlijk. Zelfs niet met highlighter. Gooi er dan nog altijd een poeder highlighter overheen.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s