Review | Action Shape & Blush Palette

De Action en ik… We zien elkaar wekelijks. De ene week zie ik niks nieuws, de week erna zie ik allemaal leuke producten in het schap. Laatst zag ik al de lipmaskertjes. Deze week kocht ik het Shape & Blush palette. Deze ligt al iets langer in de winkel, maar kocht ik eigenlijk steeds niet. Ik was al razend enthousiast over de highlighter paletten, dus deze kan dan eigenlijk ook niet slecht zijn, toch?

Het palette ziet er hetzelfde uit als de highlight palettes. Het oogt allemaal goedkoop en dat is het ook. Geen ramp dus als je het mij vraagt. Je ziet wel in één oogopslag welk palatte je te pakken hebt en dat heeft natuurlijk ook weer zo zijn voordelen.

De eerste rij zijn overduidelijk blushes. Lekker fel van kleur! Van links naar rechts zie je Pink, Peach, Rose en Coral. De tweede rij vind ik wat lastiger. Het is een shape en blush palette, maar de eerste twee kleuren lijken me daar wat minder geschikt voor. Van links naar rechts zie je Warm Ivory, Banana Yellow, Sandy Beige en Chocolate Brown.

Pink | Peach | Rose | Coral
De swatches van de blushes op de eerste rij. Wat een pigment weer, Action! De eerste is een mooie, lichtroze kleur. Deze kan iedereen wel goed hebben. De andere drie zijn een stuk heftiger, maar nog steeds erg mooi! De namen vind ik goed passen bij de kleuren. De tweede neigt meer naar een perzikkleur, de derde doet me inderdaad denken aan een roos en de laatste is zeker koraalkleurig. Altijd fijn als de namen goed matchen!

Warm Ivory | Banana Yellow | Sandy Beige | Chocolate Brown
De tweede rij. Ook deze vind ik er erg goed uit zien! Je ziet wel dat ze erg poederig zijn, maar dat is voor mij persoonlijk geen probleem. De namen matchen weer erg goed! Warm Ivory is een mooie kleur voor in de binnenste ooghoek of op het gehele bewegend ooglid. Ook onder de wenkbrauw zou deze goed gebruikt kunnen worden. De kleur Banana Yellow kun je hier ook voor gebruiken, maar kun je ook gebruiken als bananenpoeder. In deze blog kun je daar meer over lezen. Sandy Beige is een neutrale, lichtbruine kleur en is niet te oranje. De laatste shapekleur is erg donker voor mij, maar wel goed gepigmenteerd. Waarschijnlijk erg mooi voor de getinte huidjes onder ons!

Action heeft weer een mooi palette in de collectie. In het palette zitten mooie kleuren, maar ik ben niet zo blown-away als bij de highlight palettes. Misschien komt dat ook wel doordat mijn verwachtingen nu wat hoger lagen! Het palette kost maar €1,99, dus daar hoef je hem zeker niet voor te laten liggen!

Kende jij dit shape & blush palette van de Action al?

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

5 gedachten over “Review | Action Shape & Blush Palette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s