Mijn eigen webshop!

YEAH! Na maanden twijfelen, ideeën verzamelen, spulletjes inkopen, namen bedenken en frutselen aan de website is het eindelijk zo ver. Ik heb mijn eigen webshop! Ik wilde al zo lang iets voor mezelf beginnen en nu heb ik het eindelijk gedaan. Op 21 juli ben ik naar de Kamer van Koophandel gegaan en heb ik alles officieel gemaakt. Gisteren, 7 augustus, ging de website eindelijk live! Mijn webshop draagt de naam ‘My Daily Musthaves‘. Ik heb er lang over getwijfeld, omdat het een wat langere naam is, maar mijn gevoel bij deze naam klopte gewoon. Het past goed bij wat ik wil verkopen. Ik wil me niet specifiek richten op alleen sieraden, maar ook op telefoonhoesjes, kleding, tassen en dergelijke. Echte musthaves dus. Met een naam als deze kan ik alle kanten op en dat vind ik een fijn idee!

Klik hier om een kijkje te nemen op de website. Ik ben er momenteel nog volop mee bezig, dus er zullen hier en daar nog wat wijzigingen gedaan worden. Heb je een tip of een idee, laat het me dan gerust weten! Daarnaast probeer ik regelmatig nieuwe items online te zetten, dus houd het zeker even in de gaten

Speciaal voor mijn lieve volgers krijg je met de code Blog17 een korting van 10% op je bestelling. De code is geldig tot en met zondag 20 augustus 2017! Ik zou het ook heel leuk vinden als je My Daily Musthaves volgt op Instagram en Facebook!

Een gedachte over “Mijn eigen webshop!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s