Review | Action Hydrogel Lip Mask

Lipfillers, lipplumping, noem het maar op. Tegenwoordig is niets te gek om je lippen een volume boost te geven. Ik heb van mezelf geen hele volle lippen, maar ben tevreden met hoe het is. Bij de Action kwam ik dit leuke lipmaskertje tegen, die de belofte doet om voor gehydrateerde, zachte en vollere lippen te zorgen. Nieuwsgierig, maar toch een beetje sceptisch, rekende ik af.

De sheetmasks van de Action vind ik geweldig. Ook een maskertje voor mijn haar gebruik ik graag. Een masker voor mijn lippen? Dat vind ik nog steeds een beetje gek. Sinds ik mijn beugel heb, merk ik dat mijn lippen sneller droog zijn. Als mijn huid droog is, gebruik ik ook een maskertje, dus kon ik deze voor mijn lippen ook wel een kans geven!

In de vrolijke roze verpakking zit een doorzichtige, plastic verpakking. Je ziet hier duidelijk de vorm van lippen in, maar naar mijn mening is het wel erg groot. Volgens de verpakking moet je de lippen eerst goed reinigen, voordat je het maskertje opplakt. Deze moet er vervolgens 15-20 minuten op blijven zitten. Na het verwijderen moet het resterende serum in de lippen gemasseerd worden. Klinkt hetzelfde als een gezichtsmaskertje!

Op de lippen ziet het er wel een beetje gek uit… Het maskertje is enorm vochtig, wat erg fijn is, maar tegelijkertijd ook een nadeel. Het voedt de lippen goed, maar glijdt wel erg snel van je lippen af. Ik adviseer daarom wel aan om echt even te gaan liggen, anders ben je hem zo kwijt.

Zijn mijn lippen er voller van geworden? Nee, dat zeker niet! De belofte wordt wel gedaan, maar dit is voor mij niet per se een minpunt, omdat ik hier niet naar op zoek ben. De belofte voor gehydrateerde en zachte lippen komt hij wel na! Na gebruik voelen mijn lippen weer helemaal goed en verzorgt aan. Ook heb ik het idee dat de lijntjes wat minder zichtbaar zijn. Ik ben fan!

Dit maskertje is te koop bij Action voor slechts €0,59 per stuk. Gebruik jij wel eens maskertjes voor je lippen?

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

4 gedachten over “Review | Action Hydrogel Lip Mask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s