Tag | I Love Summer

shells-792912_960_720 Bron

Geloof het of niet, het is al een tijdje zomer. Het lekkere zomerweer is nu helaas ver te zoeken, maar ik heb nog goede hoop voor de maand augustus! Met Nederland weet je het helaas nooit, maar deze tag leek me wel geschikt om alvast een beetje in de ‘Summer Mood’ te komen! Ik spotte de I Love Summer-tag op de website van Kelly Caresse. Het is een wat oudere tag, maar daardoor niet minder leuk! 😉

1. Wat is jouw favoriete nagellak voor de zomer? 
De seizoenen kun je bij mij wel een beetje terug zien op mijn nagels. In de winter en herfst draag ik graag wat donkerdere kleuren. Een mooie donkerpaarse lak is iets wat ik dan dagelijks kan dragen. In de zomer draag ik graag felle kleurtjes. Dit staat mooi bij een gebruinde huid, maar geeft me ook echt dat lekkere zomerse, vrolijke gevoel!

2. Waar gaat jouw reis naartoe deze zomer? Of blijf je lekker thuis?
Door mijn afstuderen was ik dit jaar erg laat met plannen. Eigenlijk gewoon té laat. Ik durfde de gok niet te nemen dat ik het niet zou halen en mijn kostbare tijd dan zou “verspillen” aan vakantie. Gelukkig haalde ik alles in één keer, maar zat ik dus zonder vakantieplannen. In augustus ga ik gezellig een weekje met mijn ouders mee naar Limburg in de buurt van Maastricht. Ook super leuk en tips zijn welkom! 😉

3. Wat draag jij het liefst met warme temperaturen?
Ik voel me eigenlijk totaal niet comfortabel in korte broekjes. Op vakantie heb ik daar geen last van, maar in Nederland gek genoeg wel. Vaak spot je me dan met een lange broek en een top, of ik draag een luchtig jurkje.

4. Wat is jouw ultieme zomer hit?
Lastig! Ik luister vaak maar gewoon wat er op de radio is. Despacito hoor je nu ontzettend veel, maar die heb ik inmiddels wel een beetje te vaak gehoord.  Nummers als ‘Mama’ van Jonas Blue, ‘Ciao Adios’ van Anne-Marie en ‘Galway Girl’ van Ed Sheeran luister ik op dit moment graag.

5. Welke sandaaltjes verslijt jij deze zomer zeker weten?
Sandaaltjes zijn helaas wat lastig met mijn moeilijke voeten. In 2015 ontdekte ik de sandaaltjes van Havaianas. Dit zijn eigenlijk gewoon de teenslippers, maar dan net iets chiquer en een bandje om je hiel heen. Ze zitten super lekker en zien er heel leuk uit. Daarnaast heb je geen gefriemel met bandjes vast en los maken. Echt een aanrader!

img_1594-16. Wat is jouw favoriete zomer geur?
Mijn favoriete geurtje voor de zomer is Sun Shake van Jil Sander. Deze kwam eerder al voorbij in een blog!

7. Wat draag jij als je gaat zwemmen? Een badpak, bikini, tankini?
Bikini! Vooral die van de Hunkemöller zijn favoriet.

8. Welke lipsticks in je stash schreeuwen ZOMER?
Ik heb vooral veel nude kleurtjes in mijn stash. De meest felle, zomerse kleur die ik heb is Speak Louder van MAC! De swatch kun je zien in de blog van afgelopen maandag!

9. Wat is je favo zomer drankje?
Lekker koud water met een muntsmaakje of spa rood met aanmaaksiroop kan ik erg waarderen op een warme dag!

10. Wat zijn jouw ultieme zomer musthaves?
Over mijn favoriete zomeritems heb ik in juni al een blog geschreven. Deze kun je hier lezen.

Ik hoop dat het sombere weer snel weer plaats gaat maken voor die lekkere zonnestralen! Ik ben meer een lente-meisje, maar de zomer vind ik ook ontzettend fijn.

Welk seizoen is jouw favoriet?

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

2 gedachten over “Tag | I Love Summer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s