Persoonlijke update #3 | Bloggen in de zomer 

Vandaag een kleine update! De zomervakantie is inmiddels voor veel mensen al begonnen. Ik heb zelf twee weekjes vrij gehad en ga nu drie á vier weken werken bij mijn bijbaantje. Daarna ga ik eindelijk op vakantie! Even écht bijkomen van alle stress de afgelopen tijd. Ik ga een weekje naar Limburg en daar lekker wat daagjes naar Maastricht, Valkenburg en Roermond. Een zonvakantie werd dit jaar lastig, omdat iedereen al geboekt had. Een vakantie in Nederland vind ik ook heerlijk en ik heb er super veel zin in! Mocht je nog aanraders hebben in Maastricht, Valkenburg en Roermond (of omgeving), let me know! 

In de zomervakantie is het wat rustiger in blogland. Groot gelijk ook, want je moet lekker genieten van het mooie weer en je vrije tijd. Vanaf maart blog ik dagelijks met veel plezier, maar (hoe moeilijk ik de keuze ook vond) deze zomer ga ik ook lekker genieten! Er komen daarom in de laatste dagen van juli en geheel augustus minder blogs online. Ik gebruik geen vast schema, maar ga gewoon lekker bloggen als ik daar tijd en energie voor heb! Wekelijks zullen het er in ieder geval 2 zijn, maar meer kan natuurlijk altijd! 😉

Vandaag ga ik trouwens iets superleuks doen. Ik kijk er al een tijdje naar uit en vind het ook wel een beetje spannend. Meer hierover komt deze week op mijn blog, dus stay tuned! 

Wat zijn jouw zomerplannen?

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

Xx Chelesta

5 gedachten over “Persoonlijke update #3 | Bloggen in de zomer 

  1. Hè, groot gelijk om lekker te relaxen. Ik moet ook nog even wachten tot ik op vakantie gaan, nog 5 weken werken en dan ga ik lekker naar Torremolinos in Spanje. Alvast veel plezier! 😘

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s