Happy birthday to me! 

​​Hip Hip Hooray! Vandaag mag ik 22 kaarsjes uitblazen! Als klein kind leefde je ontzettend naar je eigen verjaardag toe. De nacht ervoor kon je niet slapen, omdat je zo nieuwsgierig was naar je cadeautjes. Om over die aftelkalender nog maar te zwijgen! Naar mate je ouder wordt, wordt dat steeds minder. Jarig zijn is leuk, maar zo intens als je het vroeger beleefde doe je eigenlijk niet meer. Ondanks dat ik er niet zoveel mee bezig ben, ga ik er een leuk dagje van maken en gezellig met m’n moeder en zusje uit eten! Wat ga jij doen vandaag? ☺️

xxx
Chelesta

4 gedachten over “Happy birthday to me! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s