Review | MAC Spirit


Net als met Whirl twijfelde ik heel lang over Spirit. Na vele keren uitproberen en swatches opzoeken, ben ik overstag gegaan. Vandaag laat ik jullie Spirit zien! 

De lipstick komt in de bekende zwarte huls van MAC! Ik vind ze zelf erg mooi. Lekker herkenbaar! Het wordt wel wat lastiger zodra je collectie groeit, maar in een houder kun je ze ook prima ondersteboven zetten. 


De swatch stelde me een klein beetje teleur. Ik had niet verwacht dat Spirit een bruinige kleur zou zijn. Gelukkig is het niet donkerbruin, dus het kon nog goed uitpakken. 

En dat deed het! De swatch op de lippen verastte me! Op de lippen ziet hij er een stuk meer roze uit. Een super mooie nude kleur die ik elke dag wel zou kunnen dragen. Spirit heeft een satin finish, waardoor hij heel comfortabel op de lippen zit, goed gepigmenteerd is en lekker lang blijft zitten. Love it! ❤

Een lipstick van MAC kost €19,50. Je krijgt hiervoor 3 gram aan lipstick. Je kunt Spirit onder andere hier kopen. Ik kocht de lipstick met 21% korting. Vroeger was MAC nooit in de sale, maar de laatste tijd lijkt dit steeds vaker te gebeuren. Houd de acties dus goed in de gaten!

Wat vind jij van Spirit?

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

4 gedachten over “Review | MAC Spirit

  1. Pingback: MAC lipstick stash

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s