My Faves | Gereviewde items

Inmiddels blog ik al weer bijna 5 maanden en heb ik (inclusief deze) 123 blogposts geschreven. De tijd gaat ontzettend hard. In deze My Faves deel ik de items waar ik een review over heb geschreven en die ik nu nog met veel plezier gebruik!

Action Glow & Highlight Palettes
De review over deze palettes is deze week nog online gekomen. Sindsdien gebruik ik ze elke dag. Ze geven een ontzettende mooie glow aan je look en zijn ook nog eens multifunctioneel. Je kunt ze namelijk ook perfect als oogschaduw gebruiken. De review kun je hier vinden.

Action Oogschaduw Palette
Het oogschaduw palette van de Action heb ik al wat langer. Het is een palette met prachtige aardetinten. Ik maak niet vaak uitgebreide ooglooks, maar als ik het doe dan met aardetinten. Dit staat het beste bij mijn huid en mijn ogen. Het palette van de Action is ontzettend goed gepigmenteerd en super goedkoop. Echt een favoriet! De review van dit product schreef ik op 28 maart en is hier te vinden.

img_0967MAC Waterweight SPF 30 Foundation
Mijn geliefde foundation! Met mijn droge huid heb ik heel lang problemen gehad met het vinden van een goede foundation. Ik heb dan ook een hele tijd geen foundation gedragen, omdat het er echt niet mooi uit zag. Met de MAC Waterweight SPF 30 Foundation is dat probleem helemaal verholpen. Zo fijn! De review van deze foundation schreef ik op 1 juni en is hier te vinden.

Mermaid kwast
I love de mermaid kwast! ❤ Hij brengt mijn foundation ontzettend mooi en heel egaal aan. Voorheen werkte ik met een spons, maar dat gaat niet samen met de MAC Waterweight foundation. Deze is namelijk zo vloeibaar, dat een spons alles opzuigt. De mermaid kwast werd de vervanger van de spons en ik vind het nog veel fijner werken! De review van deze kwast schreef ik op 25 mei en is hier te vinden.

MAC lipstick Creme in your Coffee
Het zal jullie niet ontgaan zijn, maar mijn favoriete lipsticks zijn van MAC. Sinds ik Creme in your Coffee heb gekocht, draag ik hem bijna dagelijks. Als ik even niet weet welke kleur, dan grijp ik naar deze. De review van deze lipstick schreef ik op 15 mei en is hier te vinden.

Eliza Jones Lifting Serum
Voordat ik het serum van Eliza Jones testte, gebruikte ik altijd het vitamine E serum van The Bodyshop. Een heel fijn serum, maar ook best aan de prijs. Bij Action zag ik een veel goedkoper serum en deze bleek ook goed te werken voor mijn huid. Sindsdien gebruik ik deze elke avond! De review van dit serum schreef ik op 9 mei en is hier te vinden. Leuk feitje: dit is lange tijd ook één van mijn best gelezen blogs geweest.

img_9016NYX Soft Matte Lipcream
Naast lipsticks van MAC, ben ik ook gek geworden op de Soft Matte Lipcreams van NYX. Deze zitten heel comfortabel op de lippen en er is heel veel keuze in kleur. Echt een aanrader! Ik schreef de review van deze lipcreams op 6 april en deze is hier te vinden.

Dat waren mijn favoriete items waar ik tot nu toe een review over heb geschreven. Wat is jouw favoriete item?

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

2 gedachten over “My Faves | Gereviewde items

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s