Taste | Blue Frisdrankjes

Nieuw eten en drinken uitproberen vind ik altijd erg leuk. Vooral als er nieuwe smaakjes uitkomen van bestaande frisdranken of ik kom iets tegen wat ik nog helemaal niet ken. In de Action liep ik tegen de frisdrankjes van Blue aan en ik besloot ze uit te proberen!

Voor watermeloen en ananas kun je me echt wakker maken. Ananas is één van de smaken van Blue, dus daar was ik meteen al heel benieuwd naar. De andere smaak is passievrucht. Iets waar ik minder bekend mee ben, maar wat ik in sapjes altijd erg lekker vindt. De smaken lijken me op het eerste gezicht dus erg goed en ja.. die verpakking alleen al schreeuwt vrolijkheid.

De frisdrankjes komen in blikjes van 330 milliliter. Op de voorkant staat dat er fruit en vitaminen in zitten. Fruit zit er zeker in verwerkt, maar wel in beperkte mate. Suiker blijft één van de hoofdingrediënten, dus om het dan zo groot op de verpakking te zetten vind ik een beetje overdreven. Er zit geen vet, zout of eiwit in het product. Per 100 milliliter zit er 11 gram suiker en 43 kilocalorieën in. In het gehele blikje dus 33 gram suiker en ruim 130 kilocalorieën. Behoorlijk veel!

In het glas ziet de ananas variant er licht geel uit en het ruikt heerlijk naar ananas. Geen verrassing! Ik was in eerste instantie bang dat als je hier teveel van zou drinken, het zou gaan tintelen op je tong. Met ananas eten is dat vaak wel, maar met dit drankje gelukkig niet! De smaak van ananas is heel subtiel en het doet me een beetje denken aan Taksi.

De variant met passievrucht is wat donkerder van kleur en ruikt heel zoet. Of ik er de geur van passievrucht uit haal weet ik niet zo goed. Ook deze smaakt heel erg naar Taksi. Beide drankjes vind ik persoonlijk het lekkerst als ze uit de koelkast komen.

Na het bekijken van de Taksi-website is het niet gek dat beide drankjes me daaraan doen denken. Taksi heeft namelijk een ananas-passievrucht drankje in het assortiment zitten en laten dat nou net de smaakjes van deze Blue frisdrankjes zijn 😉

De frisdrankjes zijn erg lekker! Er zit enorm veel suiker in, dus het is niet iets wat ik regelmatig zou drinken. Vanuit de koelkast op een warme dag is dit zeker een aanrader! Ook voor de prijs hoef je het niet te laten. De blikjes kosten €0,47 per stuk bij de Action. Andere verkooppunten kon ik helaas niet vinden.

Ben jij bekend met de frisdranken van Blue?

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

2 gedachten over “Taste | Blue Frisdrankjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s