Wat Te Doen Bij Verveling?

Bron 

De zomervakantie is weer begonnen en dat betekent veel leuke dingen doen! Helaas betekent het voor sommigen ook verveling. Veel mensen gaan op vakantie en je kunt vaak niet elke dag iets met iemand afspreken. In deze blog mijn aanraders voor als de verveling weer toeslaat!

Zoek een nieuwe serie en ga lekker binge-watchen
Niets leuker dan helemaal verslaafd zijn aan een nieuwe serie en niet meer kunnen stoppen met kijken! Niet heel gezond natuurlijk, dus ik raad het je ook niet aan om heel de vakantie te doen. Af en toe een dagje moet best kunnen! 

Ga een dagje shoppen
Shoppen met vriendinnen is natuurlijk heel gezellig. Lekker bijkletsen, winkel in en winkel uit. Heel leuk! Toch vind ik het soms ook heerlijk om lekker in m’n eentje de stad in te gaan. Je kunt heel doelgericht kijken en lekker je eigen ding doen! 

Pak een oude hobby op
Wat vond je vroeger nu echt leuk om te doen? Bij mij is dat fotograferen, lezen en skaten. Ik doe het echt veel te weinig (buiten het fotograferen voor mijn blog). Nu het zomervakantie is, heb je weer tijd om dit soort vergeten bezigheden op te pakken. 

Volg een (taal)cursus
Tegenwoordig is het zo belangrijk dat je niet stil zit en jezelf blijft ontwikkelen. Een (taal)cursus in de zomervakantie is dan een leuke bezigheid. Zoek een cursus uit die je zelf echt leuk vindt of wat je echt graag wil, dan is het een stuk leuker om te doen! Hoe leuk is het als je na de zomervakantie ineens vloeiend Spaans kan spreken? 😉 

Een cursus hoeft trouwens niet per se duur te zijn! Er zijn ook genoeg goedkopere alternatieven op marktplaats of in de vorm van een app op je telefoon/tablet. Zo spijker ik elke dag mijn Engels een beetje bij met Duolingo. 

Dit waren mijn tips voor als de verveling toeslaat in de vakantie. Wat zijn jouw aanraders?

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

2 gedachten over “Wat Te Doen Bij Verveling?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s