Wishlist | Reizen #2

beach-84533_960_720 Bron

In mijn vorige wishlist over reizen, benoemde ik plaatsen/landen waar ik specifiek heen wilde. Deze wishlist gaat ook over reizen, maar dan over wat ik zou willen doen in het buitenland!

Roadtrip
Ik heb nog nooit een roadtrip gedaan, maar zou dit ontzettend graag willen! Om mee te beginnen lijkt het me erg leuk om dit door Europa te doen. De ultieme roadtrip is denk ik toch wel in de Verenigde Staten. Dit staat ook zeker op mijn wishlist!

Rondreis
Vergelijkbaar maar een roadtrip, maar dan niet per se met de auto. Het lijkt me bijvoorbeeld erg leuk om door Indonesië rond te trekken en de cultuur te leren kennen. Ik denk dat je dat minder goed kan door met een auto rond te reizen.

Studeren / Werken 
In het tweede jaar van mijn studie zou ik stage gaan lopen in Engeland. Super vet natuurlijk en een hele mooie ervaring. Helaas ging het op het laatste moment niet door. Een oud-klasgenootje gaat een jaar naar Australië om daar te werken en te reizen. Je hoort ook vaak dat mensen voor een aantal weken naar Afrika gaan om daar vrijwilligerswerk te doen. Lijkt me zo’n mooie ervaring!

Safari
Over Afrika gesproken… Een safari lijkt me al van kinds af aan zo leuk om te doen! Ik ben natuurlijk wel een keer in Safaripark Beekse Bergen geweest, maar dat is heel anders dan een échte safari. Natuurlijk blijven de dieren even gevaarlijk, maar in Afrika zie je ze in hun échte leefomgeving. In Nederland blijven het dieren in gevangenschap…

Wat zou jij graag willen doen in het buitenland?

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

5 gedachten over “Wishlist | Reizen #2

  1. Op mijn wishlist staan nog altijd Canada en Australië/Nieuw Zeeland. Ierland is ook echt een aanrader. Qua natuur, cultuur en mensen is het onnavolgbaar. The ring of Kerry is fantastisch en op sommige punten aan de kust ben je letterlijk aan het einde van de wereld.

    Liked by 1 persoon

      1. Het is zoals de naam al suggereert een ‘groot’ rondje langs de zuidwest kust van Ierland. Het leidt je langs uitzichtpunten, veelal met uitzicht over zee. Maar ook Nationaal parken worden aangedaan. Je komt langs adembenemende plekken. De ene is nog adembenemender dan de andere.

        Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s