Review | Action Glow & Highlighter Palettes

2017 lijkt echt het jaar van de highlighters te zijn. Er komen ontzettend veel nieuwe producten uit. Action had eerder dit jaar al mooie oogschaduwpalettes en palettes met blush en shape-kleuren.  Laatst zag ik de Glow & Highlighter palettes in de schappen staan. Ik had sterk het gevoel dat dit een nieuw product was, dus deze moesten mee!

Ik heb wat research gedaan en zie deze palettes eigenlijk nog nergens voorbij komen. Correct me if I am wrong, maar volgens mij zijn deze dus inderdaad nieuw in het assortiment. De palettes van Action hebben me tot nu toe altijd verbaasd, dus vol enthousiasme rekende ik af.

De verpakkingen zien er helaas wel een beetje plastic-fantastic uit. Het is natuurlijk ook heel goedkoop, dus daar kan ik nog wel doorheen prikken. Toch had een simpele zwarte verpakking naar mijn mening iets mooier geweest. Er is een palette met koele kleuren en een palette met warme kleuren. Ze hebben geen namen, maar de kleuren individueel wel.

Palette met warme ondertoon

In het ‘warme’ palette zitten 6 kleuren. Op de bovenste rij van links naar rechts zijn dat Angel White, Summer Sigh en Gentle Peony. Op de onderste rij Pale Marble, Soft Sand en Lush Terra. Vooral Gentle Peony en Lush Terra lijken me erg mooi!

Angel White | Summer Sigh | Gentle Peony | Pale Marble | Soft Sand | Lush Terra
Swatch-time!! Ik werd gelijk weer enthousiast. De poeders zijn lekker zacht, korrelen niet en brengen heerlijk aan. Daarnaast is de pigmentatie ook nog eens geweldig. Ik denk alleen niet dat ik de kleuren allemaal als highlighter zou gebruiken. De kleur Gentle Peony zou bijvoorbeeld beter als blush staan en Lush Terra is voor mij te oranje om als highlighter te gebruiken. Dit kan natuurlijk verschillen per huidskleur!

Palette met koele ondertoon

Ook in het koude palette zitten 6 kleuren. Op de bovenste rij zijn dat Angel White, Subtle Tundra en Purple Shadow. Op de onderste rij Pale Marble, Peaceful Calm & Mild Marble. Pale Marble en Angle White zitten dus in beide palettes! Van dit palette was ik het meest benieuwd naar Purple Shadow en Mild Marble.

Angel White | Subtle Tundra | Purple Shadow | Pale Marble | Peaceful Calm | Mild Marble
Ook dit palette stelt me niet teleur! De textuur en het aanbrengen is hetzelfde en ook de pigmentatie is super. Koele kleuren staan mij helaas wat minder goed dan warme, maar deze zijn nog goed draagbaar bij een huid met een wat warmere ondertoon. 

Dupe alert! Dit palette lijkt overigens heel erg op de Anastacia Beverly Hills in Moonchild. 

Ik ben heel blij met deze nieuwe palettes! Een goede budget highlighter vinden kan best lastig zijn en deze zijn het geld zeker waard! Voor één palette betaal je maar €2,49. Dat is dus nog geen €0,42 per highlighter. Ze zijn waarschijnlijk niet allemaal goed draagbaar, maar je kunt ze natuurlijk ook als oogschaduw gebruiken!

Wat vind jij van de Glow & Highlights palettes?

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

8 gedachten over “Review | Action Glow & Highlighter Palettes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s