Review | MAC Whirl

Na maandenlang twijfelen heb ik het dan toch gedaan. Ik heb de MAC-lipstick Whirl gekocht. Op de één of andere manier bleef ik maar twijfelen over deze lipstick. Meerdere keren heb ik staan swatchen in de winkel en iedere keer deed ik het niet. Ik deelde mijn twijfel met Laura (LvanR) en ging uiteindelijk toch overstag!

MAC Whirl dus. MAC-fans onder ons weten dat het oorspronkelijk een lippotlood was. Het werd zo’n bekende kleur door Kylie Jenner, dat er uiteindelijk een lipstick van gemaakt is. In eerste instantie limited edition, maar hij zit nu vast in het assortiment. Vanaf het moment dat hij uitkwam twijfelde ik al om hem te kopen. Het wordt omschreven als een bruin/roze kleur en MAC zelf noemt het dirty rose. Roze is helemaal prima, maar bruin… dat is meestal niet mijn ding. Zo deed ik met MAC Verve eigenlijk al een beetje een miskoop.

De lipstick komt in de zwarte kogelvormige huls, zoals alle lipsticks van MAC. Whirl heeft een matte finish. Hij glanst dus niet en blijft langer op de lippen zitten. Het is één van mijn favoriete finishes van MAC, dus daarmee heeft deze lipstick al een streepje voor.

Tijdens het swatchen schrok ik een beetje. Ik vond hem wel erg bruin en zag het roze er eigenlijk niet echt in terug. Anderzijds was hij ook weer minder bruin dan Verve, dus ik had nog een sprankeltje hoop.

Op de lippen zie je het resultaat natuurlijk het beste. Ja, de lipstick is bruinachtig. Vind ik het lelijk? Eigenlijk helemaal niet! Het is niet heel donkerbruin, maar heeft wel een duidelijke bruine ondertoon. De kleur is goed draagbaar en voor mij de ideale kleur om een beetje te gaan wennen aan die bruine kleuren. De lipstick brengt soepel aan en blijft ongeveer vier uur op de lippen zitten. Helemaal prima! Een matte lipstick kan de lippen nog wel eens uitdrogen, maar dat is bij deze niet het geval.

Ik ben blij verrast door Whirl. Ondanks dat hij bruinig is, vind ik hem erg mooi. Nooit verwacht dat ik een bruine lipstick leuk zou gaan vinden!

Een lipstick van MAC bestaat uit 3 gram product en kost €19,50. Je kunt Whirl onder andere hier kopen. Ik kocht de lipstick met 21% korting. Vroeger was MAC nooit in de sale, maar de laatste tijd lijkt dit steeds vaker te gebeuren. Houd de acties dus goed in de gaten!

Wat vind jij van Whirl?

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

5 gedachten over “Review | MAC Whirl

  1. Jaaa! Whirl! Je bent toch overstag gegaan! Zoals op je lippen is ie inderdaad precies! Echt een kleur waar je eerst even aan moet wennen, maar daarna een favorietje wordt. Gelukkig valt ie niet tegen!!

    Liked by 1 persoon

  2. Pingback: MAC lipstick stash

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s