Buddha to Buddha Armband George XS

Bij Buddha to Buddha dacht ik altijd gelijk aan grove armbanden. Ik vind ze mooi, maar grove sieraden staan bij mij niet. Mijn polsen en vingers zijn vrij dun, dus het is al gauw too much. Laatst ontdekte ik de XS lijn van Buddha to Buddha en ik was verkocht! 

Ik mocht er eentje uitzoeken van mijn ouders vanwege het afstuderen. Ontzettend lief en een sieraad met een mooie herinnering. Ik ging voor de George XS. Eén van de bekendste armbanden van Buddha to Buddha. 

George, alsof je het over je vriend hebt 😉 , heeft een wat grovere schakel. Deze valt er een beetje tussenin. Er zijn fijnere schakels te verkrijgen, maar die vond ik bij mezelf niet zo mooi staan. Er zijn ook nog grovere schakels, maar ook daar was ik geen fan van. George is een mooie middenweg! 

Alle sieraden van Buddha to Buddha zijn met de hand gemaakt. Ze zijn daarom niet goedkoop en elke armband is net een beetje anders. Je hebt dus eigenlijk altijd een uniek item! De armbanden hebben een klik systeem, met een extra slotje. Mocht het klik systeem lam zijn, dan kun je het armbandje nooit verliezen. Een heel fijn idee! 

Het is een heel licht armbandje, wat ik zelf erg prettig vind. Zware armbanden worden al snel vervelend, maar daar heb ik met deze geen last van. Hij is fijn om te dragen en makkelijk om te combineren. Er zijn ook kettingen, oorbellen en ringen van te koop, dus je kunt zelfs een hele set nemen! 

Ik ben ontzettend blij met het armbandje en ga hem met veel plezier dragen. Buddha to Buddha is alleen te koop bij speciale verkooppunten, waaronder hier. Als je een store bij jou in de buurt zoekt, dan kun je het beste hier een kijkje nemen. De prijzen variëren, maar voor de XS armbanden betaal je gemiddeld tussen de €179,- en €259,-.

Wat vind jij van de Buddha to Buddha sieraden? 

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

4 gedachten over “Buddha to Buddha Armband George XS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s